ÎN BUCUREȘTI

Nocturna de pe Arena Națională a fost modernizată. Primăria Capitalei a finalizat lucrările

A fost finalizată modernizarea instalației de nocturnă de la Arena Națională, în vederea organizării turneului UEFA EURO 2020, anunță Primăria Capitalei.

Lucrările au vizat amplasarea de noi reflectoare. La final, parametrii de luminozitate au fost verificaţi de o echipă specializată a UEFA, în câteva sute de puncte de pe gazon.

Te mai poate interesa și: Nicușor Dan: Avem ”verde” de la UEFA pentru gazonul de pe Arena Națională

În vederea organizării Euro 2020, Primăria Capitalei a realizat o serie de investiţii necesare pentru desfăşurarea în condiţii optime a evenimentului, precum: schimbarea gazonului, înlocuirea a aproximativ 10.000 de scaune, înlocuirea sistemului de control acces prin montarea de turnicheţi noi, modernizarea sistemelor de supraveghere video, realizarea unui sistem Voce date hardware şi software Arena Euro 2020 şi modernizarea sistemului de informare spectatori şi a sistemului video de la tabela electronică.

Te mai poate interesa și: Imnul EURO 2020 a fost lansat. Ascultă melodia care se va auzi și pe Arena Naținală din București | VIDEO

Campionatul European de Fotbal „UEFA EURO 2020” – (Euro 2020) este unul dintre cele mai importante şi prestigioase evenimente sportive la nivel european şi mondial, fiind implicate cele mai bune echipe de fotbal din Europa.

Ediţia din 2020, amânată în noul context epidemiologic pentru anul 2021, va avea loc între 11 iunie şi 11 iulie 2021 şi este o competiţie cu totul specială, desfăşurată simultan în 11 oraşe europene, marcând, printr-un format unic în istoria sa, împlinirea a 60 de ani de la înfiinţarea Campionatului European.

Pe stadionul Arena Naţională se vor juca 3 meciuri din grupe şi unul din optimile de finală:

  • Austria – Macedonia de Nord, pe 13 iunie;
  • Ucraina – Macedonia de Nord, pe 17 iunie;
  • Ucraina – Austria, pe 21 iunie;
  • Un meci din optimile de finală, pe 28 iunie.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button