Nocturna aniversară „Ispita”, pentru 3 ani de incubator107

de:
27 mart. 2014
0 Afișari
Nocturna aniversară

„Dacă te ține,te provocăm la un dresscode periculos: personaje negative din istorie ori ficțiune. De-oi fi vreun Venom care îi taie calea lui Spider-Man, ori una dintre creaturile mici, galbene și impulsive Minions, ori un domnitor năpraznic din manualul de istorie, răspunde invitației la [email protected]. Și pentru că e ziua noastră, nu uita să ne întâmpini cu cadoul aniversar: merinde proaspete și 30 de galbeni.

incubator107 te ispitește cu o lume întoarsă pe dos: bad photo corner, concursuri, proiecții surpriză, premierea celor mai iscusiți meșteri și a ucenicilor exemplari. În așa o lume bizară cine altcineva să ne încânte decât Les Elephants Bizarres. Nu te dezmeticești bine și e timpul să-ți sucim mințeile cu-n show de improvizație, marca incubator107. Ca să te mai amăgim puțin, până-n zori o să stăm la depănat povești în mansardă și cum se crapă de ziuă, ne punem pe jucat Werewolves ca să speriem vârcolacii și să facem victime nevinovate.

Și dacă în ultimul an toane noi ai căpătat, de hobby-uri buclucașe te-ai apucat, ori te-ai ales cu o pasiune care-a devenit vocație, atunci revedem cele mai bune și cele mai nebune ateliere care ți-au schimbat viața în ultimul an de incubator107: îți descoperi vocația cu care o să-ți câștigi remunerația pentru a călători în lumea largă, și când te odihnești, treci pe la roata olarului cu zâmbetul pe buze; participi atent la ședința de coaching, căci la final te așteaptă o degustare de vin iar când te tentează, iei o pauză de hoinărit pe motor, nu înainte să descoperi tainele corpului în pași de dans; și nu uiți să privești trecutul drept în față având atent garderoba asortată.

Fii rău și demonstrează tuturor că ești și tu parte din comunitatea incubator107!”, invita organizatorii.

Cookies