BAZAR

Noaptea Studiourilor Foto, în Capitală: Şedinţe foto gratuite, expoziţii, imprimare 3D şi concursuri

Aflat la prima ediţie, Noaptea Studiourilor Foto se va desfăşura pe 20 iunie 2014, între orele 18-24, şi îşi propune să aducă publicul mai aproape de fotografi, de artă, dar şi de Bucureşti. Fiecare studio participant a organizat pentru public o serie de activităţi care transformă vizitatorii, pe rând, în model sau fotograf. În majoritatea studiourilor fotografii vor realiza, pe lângă celelalte activităţi, şedinţe foto cu publicul, în urmă cărora vizitatorii vor primi câte o fotografie profesională în format tipărit, notează adevarul.ro.

Toate studiourile vor oferi şedinţe foto gratuite, vouchere de reduceri la şedinţele foto şi pentru închirierea studio-urilor şi multe alte surprize.

Pe tot parcursul serii, dar mai ales după încheierea ei, pasionaţii de fotografie sunt aşteptaţi la Ludic, pub-ul oficial al evenimentului (Aaron Florian 3A, zonă Armenească), pentru mai multe fotografii în studioul mobil de la Stan Miles, proiecţii cu fotografii de la evenimentele din studiourile participante şi o tombolă cu premii de la Nikon, Epson şi F64.

Noaptea Studiourilor Foto aduce o diversitate de activităţi: fotografii de fashion, produs, nuntă, copii şi viitoare mămici, fotografie de concert, ateliere şi workshop-uri, expoziţii, concursuri cu premii, petreceri şi cocktailuri, vouchere de reduceri şi şedinţe foto gratuite, o mulţime de informaţii şi poveşti frumoase din lumea fotografiei.

Programul detaliat al evenimentului, cât şi harta studiourilor pot fi găsite pe noapteastudiourilorfoto.ro sau pe facebook.com/noapteastudiourilorfoto şi pe pagina evenimentului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Poti citi si:
Close
Back to top button