Noaptea shoppingului de lux, joi, în Bucureşti

de:
05 nov. 2013
0 Afișari
Noaptea shoppingului de lux, joi, în Bucureşti

A doua ediţie a celui mai mare eveniment din sfera shoppingului de lux din Capitală reuneşte până în acest moment 31 de magazine, concentrate în trei dintre punctele centrale ale Bucureştiului – Calea Victoriei, Calea Dorobanţilor, The Grand Avenue, JW Marriott -, precum şi în zonele din imediata lor apropiere, Piaţa Romană şi zona Unirii, continuând astfel iniţiativa primei ediţii de a poziţiona Bucureştiul ca destinaţie a shoppingului de lux.

Cele 31 de magazine confirmate până în prezent le oferă clienţilor posibilitatea de a vedea şi achiziţiona cele mai recente colecţii ale designerilor celebri, în materie de haine şi accesorii. În seara evenimentului, unele dintre magazine vor avea oferte speciale pentru anumite produse, spaţiile partenere fiind uşor de recunoscut prin vitrinele marcate cu sigla „Special Night Out”, informeaza Mediafax.ro.

Iniţiativa acestui eveniment a venit din partea brandurilor luxury şi a demonstrat, prin prezenţa numeroasă a participanţilor la ambele ediţii, că Bucureştiul este într-adevăr o destinaţie a shoppingului de lux. Băuturile premium şi dulciurile fine nu vor lipsi din magazinele partenere.

 

 

Cookies