Noaptea shopping-ului de lux în Bucureşti

de:
29 mai 2013
0 Afișari
Noaptea shopping-ului de lux în Bucureşti

Special Night Out va avea loc joi seară, în intervalul orar 20.00 – 00.00, în trei zone importante din Bucureşti. Acesta este cel mai mare eveniment de acest fel din România şi aduce la un loc 46 de magazine de lux, concentrate în cele trei zone de interes – Calea Victoriei, Calea Dorobanţilor şi The Grand Avenue, JW Marriott -, cu scopul de a poziţiona Bucureştiul ca destinaţie pentru shopping-ul de lux, scrie ziuaveche.ro.

Astfel, pentru prima oară partenere în această formulă, cele 46 de magazine de lux vor avea program prelungit în intervalul orar 20.00 – 00.00, vor prezenta cele mai elegante şi rafinate colecţii – fie că este vorba de modă, design de interior, obiecte de autor pentru scris, produse audio-video de lux, bijuterii şi produse de înfrumuseţare -, iar cele mai multe dintre acestea vor veni cu oferte speciale la anumite produse.

Magazinele participante în proiect vor putea fi uşor recunoscute, datorită vitrinelor marcate „Special Night Out”.

Iniţiativa acestui proiect a venit din partea brand-urilor de lux, care vor să evidenţieze faptul că Bucureştiul poate deveni o destinaţie pentru shopping-ul de lux.

În magazinele partenere, cumpărătorii vor putea degusta şi băuturi aparţinând unor mărci renumite.

Cei care vor să profite de Special Night Out sunt invitaţi să îşi planifice ruta de shopping cu mare atenţie, pentru a nu rata unele dintre cele mai interesante colecţii create de designeri celebri.

Cookies