NOAPTEA MUZEELOR 2016: „Treasure hunt” de muzee, sâmbătă, 21 mai, în BUCUREȘTI

de:
16 mai 2016
1 Afișari
NOAPTEA MUZEELOR 2016:

NOAPTEA MUZEELOR 2016 BUCUREȘTI: 

„De Noaptea Muzeelor ne-am gândit la un eveniment tematic, iar inițiativei noastre s-au alăturat ca parteneri muzee importante din București precum Muzeul Național de Istorie a României sau Muzeul Theodor Aman. Evenimentul face parte dintr-o serie lungă de treasure hunturi pe care le vom organiza în această vară”, transmite Dorin Moraru, de la Vânează Bucureștiul, printr-un comunicat de presă.

Cum se va desfășura Vânătoarea Muzeelor:

La start vor fi mai multe echipe formate din câte 3-5 participanți fiecare. Acestea vor trebui să parcurgă același traseu, fiind nevoite să deslușească indicii care le vor duce de la un muzeu la altul. La fiecare checkpoint, participanții trebuie să finalizeze câte o probă în urma căreia vor primi următorul indiciu.

La final, fiecare participant la treasure hunt va primi câte un bilet de intrare la un muzeu din București, iar echipele de pe podium vor avea parte și de alte surprize oferite de către partenerii evenimentului, Okian.ro și Muzeul Național de Istorie a României.

Mai multe detalii despre eveniment și modalitatea de participare pot fi obținute pe www.vaneazabucurestiul.ro sau pe pagina de Facebook Vaneaza Bucurestiul/

Cookies