NOAPTEA MUZEELOR 2015, AZI, SÂMBĂTĂ, 16 MAI, devine NOAPTEA ALBĂ A MUZEELOR pentru Poliția Română

de:
16 mai 2015
0 Afișari
NOAPTEA MUZEELOR 2015, AZI, SÂMBĂTĂ, 16 MAI, devine NOAPTEA ALBĂ A MUZEELOR pentru Poliția Română

NOAPTEA MUZEELOR 2015, SÂMBĂTĂ, 16 MAI. Aproape 3.150 de poliţişti, dintre care peste 2.300 de la ordine publică și 840 de la rutieră sunt la datorie, în seara de 16 spre 17 mai a.c., suplimentar față de efectivul curent, pentru siguranța cetățenilor care participă la „Noaptea Albă a Muzeelor”, anunță Poliția Română.

Astfel, polițiștii vor acționa în zona celor peste 140 de muzee participante, precum și în locurile unde au loc expoziţii, spectacole de muzică și film pentru prevenirea oricăror evenimente ce ar putea să afecteze desfăşurarea în condiţii de linişte și siguranță a activităților culturale.

CITEȘTE ȘI: PROGRAMUL complet pentru NOAPTEA MUZEELOR 2015. Evenimente, adrese şi HARTA muzeelor din Bucureşti

NOAPTEA MUZEELOR 2015, SÂMBĂTĂ, 16 MAI. De asemenea, polițiștii vor fi la datorie pentru asigurarea fluenței și siguranței traficului rutier, o atenție deosebită fiind acordată menținerii siguranței rutiere pe șoselele aflate în imediata apropiere a obiectivelor culturale din apropierea instituțiilor culturale unde se așteaptă un număr mare de vizitatori.

Le recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza de deplasare, să circule cu prudenţă sporită în momentul când trec pe lângă grupuri de pietoni, să nu opreasă autovehiculele în imediata apropiere a muzeelor şi să respecte semnalele polițiștilor rutieri.

NOAPTEA MUZEELOR 2015, SÂMBĂTĂ, 16 MAI. Totodată, pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de şoferi.

Cookies