BAZAR

NOAPTEA MUZEELOR 2014: Sfaturi de la jandarmi, pentru NOAPTEA MUZEELOR 2014

NOAPTEA MUZEELOR 2014: Jandarmeria Capitalei va asigura ordinea şi siguranţa publică în zona a 18 obiective din Bucureşti deschise publicului în noaptea de 17 mai a.c. cu ocazia evenimentului „Noaptea Muzeelor”.

Peste 50 de jandarmi vor supraveghea desfăşurarea vizitelor la muzee şi organizaţii culturale din capitală şi vor patrula pe principalele trasee de deplasare ale vizitatorilor pentru prevenirea actelor de tulburare a ordinii publice. De asemenea, jandarmii vor fi prezenţi în zonele unde există mari aglomerări de persoane, în staţiile R.A.T.B. şi pe liniile mijloacelor de transport în comun care duc către obiectivele deschise.

NOAPTEA MUZEELOR 2014: Pentru evitarea incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea publică, Jandarmeria Capitalei face următoarele recomandări:
– cei care participă la acest eveniment să manifeste răbdare, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi aflate în apropiere;
– să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.);
– să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia;

NOAPTEA MUZEELOR 2014: Muzeele care participă la NOAPTEA MUZEELOR 2014, SÂMBĂTĂ 17 MAI – PROGRAM 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button