NOAPTEA MUZEELOR 2014. Programul la Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” de NOAPTEA MUZEELOR

de:
16 mai 2014
1 Afișari
NOAPTEA MUZEELOR 2014. Programul la Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” de NOAPTEA MUZEELOR

„Încă de la prima participare, în anul 2011, ne-am bucurat de o prezenţă semnificativă pentru o bibliotecă înscrisă la un eveniment dedicat exclusiv muzeelor. Aproape 2.000 de persoane au fost curioase să descopere tainele acestui aşezământ încărcat de istorie”, susţin reprezentanţii instituţiei. 

La această a X-a ediţie a Nopţii Muzeelor, se vor deschide porţile la orele 19:00 pentru a fi primiţi oaspeţii, iar ultimul tur de vizitare se va face la ora 02:00.

PROGRAMUL COMPLET AL EVENIMENTELOR ORGANIZATE DE NOAPTEA MUZEELOR POATE FI DESCĂRCAT DE AICI. 

Şi de această dată, Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” se va descoperi iubitorilor de cultură şi de frumos prin tururi ghidate, expoziţie de carte veche Tipărituri Europene din sec. XVI – XVIII în colecţiile Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” aflată în Corpul Boema.

Acordurile muzicii clasice oferite de elevii Colegiului „George Enescu” şi de studenţii Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti vor răsuna întreaga noapte în spaţiile bibliotecii.

La miez de noapte, va fi organizat un moment special – piesa de teatru după un text de Neil Simon – „ÎMI PLACE CUM Miroşi!”, spectacol oferit de Călina Epuran, Cosmin Vijeu, Vasile Revnic studenţii Universitatăţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematrografică I.L. Caragiale.

Cookies