NOAPTEA MUZEELOR 2014. Mini Taxi GRATUIT, în NOAPTEA MUZEELOR 2014 BUCUREŞTI

de:
17 mai 2014
0 Afișari
NOAPTEA MUZEELOR 2014. Mini Taxi GRATUIT, în NOAPTEA MUZEELOR 2014 BUCUREŞTI

NOAPTEA MUZEELOR 2014. Pentru al patrulea an consecutiv, participanții la Noaptea Muzeelor din Bucureşti vor avea la dispoziţie un mijloc de transport special: MINI Taxi va fi disponibil gratuit pentru toți cei care vor să călătorească în noaptea din 17 mai 2014 între muzeele din București.

NOAPTEA MUZEELOR 2014. Începând cu ora 20:00 o flotă de modele MINI va staționa în apropierea principalelor muzee din centrul orașului, scrie topgear.ro.

NOAPTEA MUZEELOR 2014 BUCUREŞTI. În plus, MINI completează aplicaţia oficială pentru Noaptea Muzeelor. Prin aceasta, utilizatorii pot primi informaţii complete cu privire la instituţiile implicate în proiect, dar pot şi solicita un MINI Taxi pentru a fi transportaţi de acasă în oraş sau pot cere mai multe informaţii despre marca MINI.

NOAPTEA MUZEELOR 2014 BUCUREŞTI. În acest an, bucureştenii pot descoperi 33 de locaţii înscrie în programul Noaptea Muzeelor.

NOAPTEA MUZEELOR. MINI are o tradiţie bogată în dezvoltarea de proiecte şi asocierea cu muzee, expoziţii internaţionale şi galerii de artă din întreaga lume. Un astfel de exemplu este „MINI/Goethe-Institut Kuratorenresidenz Ludlow 38”, înfiinţat în 2011 pentru susţinerea tinerilor curatori şi pentru a da şansa unor tineri artişti germani să lucreze timp de un an la New York. Aceasta reprezintă o continuare a cooperării de succes între MINI si Institutul Goethe. Cele două părţi au lucrat din 2008 la deschiderea galeriei „Ludlow38” în New York.

Cookies