Noaptea Devoratorilor de Publicitate *Best Of/ 4 categorii

de:
20 nov. 2012
0 Afișari
Noaptea Devoratorilor de Publicitate *Best Of/ 4 categorii

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un proiect care promovează arta advertising-ului ca pe o formă neconvențională de divertisment pentru o categorie importantă de consumatori: “the trend-setters” sau cei care aspiră să devină inovatori.

Proiectul a fost conceput de Jean Mărie Boursicot și a pornit de la pasiunea acestuia de a colecționa spot-uri publicitare.

Inițial proiectul a fost dezvoltat numai în Franța începând cu anul 1981, rezumându-se la difuzarea unui calup ce cuprindea câteva spoturi.  Datorită creșterii popularității, în 1984 “Noaptea devoratorilor de publicitate” a devenit un fenomen european.

Prima ediție bucureșteană a evenimentului a fost organizata de catre Dan Chisu în 1995 si de atunci a devenit producatorul evenimentului in Romania . 

NDP – Sexy Advertising from Diud on Vimeo.

 

INSPIRED by SPORTS, SOCIAL AWARENESS, SEXY ADS, ADS INSPIRED by FILM  

Provoked by Grolsch

O productie DAKINO , DIUD si ATELIERUL de PRODUCTIE

 

Parteneri:

Radio Guerrilla, Romania TV, 24 FUN, IQads, 220.ro, Vice, modernism.ro, feeder.ro, metropotam.ro, B365.ro, veiozaarte.ro, orasulm.eu, sofresh.ro, neaparat.ro, anyplace.ro, hipmag.ro, thevandalist.com, cinefan.ro, filmreporter.ro, cinemarx.ro, cortservices.ro

 

Intrare: 25 lei

Cookies