Noaptea Dansului revine pe Calea Victoriei, la final de săptămână. Participanții se vor putea bucura de spectacole, flashmob-uri și momente interactive

21 sept. 2023
6599 Afișari
Noaptea Dansului revine pe Calea Victoriei, la final de săptămână. Participanții se vor putea bucura de spectacole, flashmob-uri și momente interactive
Noaptea Dansului revine pe Calea Victoriei, la final de săptămână. Participanții se vor putea bucura de spectacole, flashmob-uri și momente interactive | Sursă foto: Facebook-Străzi Deschise - București

O nouă seară plină de muzică, dans și distracție va anima Calea Victoriei, la final de săptămână. În weekend are loc ce-a de-a doua ediție a evenimentului „Noapte Dansului”, care a avut un real succes printre locuitorii Capitalei.

Noaptea Dansului revine pe Calea Victoriei

La o lună după ce a fost organizată prima ediție a evenimentului, care a transformat centrul Bucureștiului în ring de dans, o nouă seară plină de distracție va avea loc de Calea Victoriei.

Sâmbătă, 23 septembrie 2023, va avea loc cea de-a doua ediție a evenimentului Noaptea Dansului. Locuitorii Capitalei, și nu numai, sunt așteptați să se distreze în fața Muzeului Național de Istorie, de la ora 17:00 – 20:00.

Pe 23 septembrie, ne întoarcem pe Calea Victoriei și sărbătorim Zilele Bucureștiului prin dans. Vor participa peste 200 de dansatori de la peste 15 școli de dans. Ne vom bucura împreună de peste 10 stiluri de dans și vom crea magie de ziua Bucureștiului.

Dansatorii au pregătit momente de dans inedite, precum:

  • Flash-mob-uri,
  • Community dance,
  • Momente de interacțiune cu trecătorii.

Programul complet urmează să fie transmis în zilele următoare. Acesta va putea fi consultat pe pagina de Facebook al evenimentului.

În cadrul ediției ce a avut loc în data de 26 august 2023, au luat parte mai mult de 50 de școli de dans și 2.000 de dansatori.

Pe lângă aceștia, au fost prezenți artiștii, precum:

  • Artiștii plastici „Urban Sketchers” care au schițat, în timp real, corpurile ce se aflau în mișcare.
  • Artiștii sprijiniți de Novel’a Events care au oferit un live art show și au expus lucrări în care dansul este punctul de atracție.

Petrecerea de pe Calea Victoriei are loc în cadrul proiectului urban „Străzi Deschise – București, promenadă urbană”.

Atât locuitorii orașului, cât și turiștii, sunt așteptați să se distreze în acest final de săptămână, în cadrul evenimentului ce dedicat dansului.

Cookies