Noaptea Culturală Scandinavă

de:
20 nov. 2012
1 Afișari
Noaptea Culturală Scandinavă

Află totul despre Suedia, Norvegia, Finlanda și Islanda într-o atmosferă cu totul specială. De pe malul Mării Baltice, din portul capitalei Helsinki, vom naviga spre Stockholm, urmând ca apoi să traversăm regatul Suediei până în cel al Norvegiei, cu oprire în Oslo . Aventura se oprește zburând peste fiordurile norvegiene până în îndepărtata insulă a Islandei, la Reykjavík. Un periplu deasupra capitalelor civizilate și a peisajelor pitorești.

Dă-ți întâlnire cu vikingi, giganți și troli, participă la prelegerile despre Mentalitatea Suedeză și Mitologia Nordică sau la workshopuri precum Atelierul de Rune (din perioada vikingă). Urmărește filmele, documentarele, scurt-metrajele sau cele mai de succes reclame și spoturi publicitare nordice. Distrează-te alături de noi la karaoke, pe melodiile cunoscutei trupe suedeze ABBA, participă la concursuri și quiz-uri interactive și câștigă premii. Din program nu va lipsi treasure hunting, de această dată mult mai interactiv, totul pentru premiul cel mare! Decorul va fi unul autentic!

Dacă nu te-am convins, muzica tradițională, bine-cunoscutul bufet suedez cu delicatese specifice bucătăriei scandinave, face-painting, precum și multe alte surprize sunt reperele unei noi nopți culturale marca ASLS. Odin și Thor vor fi și ei acolo!

Ne va încânta cu prezența invitatul special, Excelența sa, Ambasadorul Suediei la București, Anders Bengtcén.

Intrarea este liberă!

Evenimentul este organizat de Asociația Studenților din Facultatea de Limbi Străine, cu sprijinul Ambasadei Suediei la București și al secției de limbă suedeză.

Parteneri media: Șapte Seri (sapteseri.ro), B365 (b365.ro), onlinegallery.ro și vinsieu.ro

Cookies