COOL CITY

Noaptea Cercetatorilor – 30 septembrie 2016 250 de orase din Europa si 15 orase din Romania

In Piata Universitatii din Bucuresti vor fi expuse principii din fizica, astronomie, chimie, arhitectura, geografie, biologie si geologie, cu experimente, muzica, jocuri si concursuri cu premii. Vizitatorii vor interactiona cu cercetatori din numeroase domenii si vor vedea cele mai noi inventii si rezultatele proiectelor de cercetare.

Programul artistic al zilei va contine un flash mob, un spectacol cu lasere si un concert prezentat de specialistii in jazz progresiv Souptrip si nu uitati de tombola cu premii.

Agenda zilei : http://media.wix.com/ugd/c9353b_9bcd68bd4c33410e8061bc19afffce84.pdf

 In Piata Universitatii va fi organizat si un punct de informare dedicat evenimentului si un Centru de InformareEuropeDirect. Pentru mai multe amanunte www.noapteacercetatorilor.eu  dar si pe Facebook: https://www.facebook.com/ResearchersNightRomania

INTRAREA ESTE LIBERA.

Evenimentele principale vor avea loc la Bucuresti, AlbaIulia, Arad, Bacau, Brasov, Constanta, Cugir, Deva, Galati, Oradea, PiatraNeamt, Suceava, Targoviste, Tulcea si Zalau. Noaptea Cercetatorilor Europeni se inscrie in seria evenimentelor Marie Curie si isi propune sa arate ce inseamna sa fii cercetator in zilele noastre.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button