ARHIVA B365

Noaptea accidentelor în Capitală: Cerşetor călcat de o maşină de teren

Şoferul unei maşini de teren aştepta la semafor la intersecţia străzii Lizeanu cu Bd Ştefan cel Mare din Capitală. Conducătorul auto nu l-a observat pe un cerşetor care stătea pe carosabil şi a trecut cu maşina peste el, informează rtv.net.

„În zona asta am văzut că am trecut ceva, nevăzand nimic m-a luat prin surprindere mi-a luat o secundă să opresc maşina. Prima oara am crezut că am lovit un câine, un caţel”, a spus şoferitul implicat în accident.

După ce a fost luat sub roţile maşinii, cerşetorul a fost transportat la spitalul Floreasca. În urma accidentului, el s-a ales cu răni la picior şi la cap.

„Din primele cercetări s-a sesizat că un autoturism Grand Cherochee a surprins şi accidentat o persoană care avea amputat un picior şi se afla pe partea carosabilă. Conducatorul autoturismului a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind zero”, a declarat Cândea Liviu, poliţist Brigada Rutieră.

În aceeaşi noapte, în zona Spitalului Obregia, şoferul unui bolid a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei, şi a lovit un copac. Înainte de impact, automobilul a lovit un gard şi s-a rostogolit de trei ori. Şoferul a scăpat nevătămat, în urma accidentului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button