Noaptea accidentelor în București pe bulevardele centrale Unirii, Decebal și șoseaua Pantelimon: o mașină răsturnată și mai multe avariate

de:
17 sept. 2021
104 Afișari
Noaptea accidentelor în București pe bulevardele centrale Unirii, Decebal și șoseaua Pantelimon: o mașină răsturnată și mai multe avariate
Noaptea accidentelor în București pe bulevardele centrale Unirii, Decebal și șoseaua Pantelimon

Mai multe mașini au fost avariate, joi noapte, în urma a trei accidente disparate care au avut loc din cauza vitezei pe bulevarde centrale din București. Pe șoseaua Pantelimon, un șofer a avariat șase mașini după ce a atins un scuar și a riscoșat în autoturismele parcate pe marginea drumului.

Pe Bulevardul Decebal s-a petrecut alt accident, soldat cu două victime. Conducătorii vehiculelor, o femeie în vârstă de 21 de ani și un bărbat de 32 de ani, au fost transportați la spital, potrivit stirileprotv.ro.

Potrivit martorilor, femeia a virat stânga fără să se asigure și ar fi tăiat calea unui autoturism care circula regulamentar.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Tot din cauza vitezei s-a produs un accident și pe Bulevardul Unirii. Două mașini au fost implicate. În urma impactului, unul dintre autoturisme a fost proiectat în afara drumului și a lovit doi copaci. Niciunul dintre șoferi nu consumase alcool și nu s-au înregistrat victime.

 

 

Tags:
Cookies