Noapte plină de accidente în București. În doar câteva ore s-au înregistrat patru evenimente. Un copil de 10 ani, printre cei răniți

12 dec. 2021
494 Afișari
Noapte plină de accidente în București. În doar câteva ore s-au înregistrat patru evenimente. Un copil de 10 ani, printre cei răniți
Noapte plină de accidente în București. În doar câteva ore s-au înregistrat patru evenimente. Un copil de 10 ani, printre cei răniți. Sursa foto: Unsplash

A fost o noapte plină de evenimente pe drumurile din București. Nu mai puțin de patru accidente au avut loc de-a lungul a câtorva ore. De vină au fost vremea nefavorabilă, dar și neatenția șoferilor, care nu și-au adaptat stilul de condus la condițiile meteo.

Număr impresionant de accidente produs în această noapte în București. În doar câteva ore, polițiștii Brigăzii Rutiere a Capitalei au identificat nu mai puțin de patru accidente serioase, care au dus la rănirea mai multor persoane, printre care și un copil în vârstă de 10 ani, potrivit Digi24.

Noapte „bogată” în accidente în București. Primul șofer s-a răsturnat pe șoseaua Fundeni

Primul din cele patru accidente petrecute în noaptea de sâmbătă spre duminică a avut loc pe șoseaua Fundeni, în Sectorul 2 al Capitalei. Aici, un șofer auto, aflat la volanul unui automobil marca BMW, nu a circulat cu viteza corespunzătoare condițiilor meteorologice și a pierdut controlul automobilului. Acesta a intrat într-un stâlpișor de beton, a ricoșat mai apoi într-o mașină parcată pe marginea drumului, iar în cele din urmă s-a răsturnat cu roțile în sus.

Mașina avariată de acesta era a unor persoane care erau cazate la un hotel din apropiere. Proprietarul hotelului i-a informat pe cei doi „ghinioniști” despre acest incident.

„Stăteam aici la hotel și ne-a anunțat patronul că ne-a lovit mașina. Era a colegului nostru, mașina de la firmă și aia a intrat în parapet, s-a răsturnat și a împins-o și pe a noastră.”, a declarat un martor pentru Digi24.

În urma acestui incident, trei persoane au fost rănite și au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Neatenția a făcut ca un copil să ajungă la spital

Al doilea accident din această noapte a avut loc la scurt timp de cel de pe Șoseaua Fundeni. Doi șoferi s-au ciocnit pe Calea Vitan, în urma impactului fiind rănit un copil.

Potrivit reprezentantului Brigăzii Rutiere București, Claudiu Costea, unul dintre șoferi nu a acordat prioritate, fapt care a dus la producerea impactului. Din păcate, în urma coliziunii, unul dintre pasageri, în vârstă de 10 ani, a fost rănit și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Niciunul dintre șoferi nu consumase băuturi alcoolice, rezultatul indicat de etilotest fiind 0 în cazul amândurora.

Un alt șofer a dus la blocarea circulației tramvaielor

Al treilea accident a avut loc pe șoseaua Olteniței. Acolo, un șofer a intrat cu mașina pe porțiunea ce delimitează linia de tramvai și a smuls gardul de protecție pe o distanță de câțiva metri. Impactul a fost atât de puternic încât mașina a rămas în cele din urmă suspendată pe gard. Acest lucru a făcut ca liniile de tramvai 1 și 10 să circule mai bine de oră pe un traseu deviat, asta până când echipele de curățenie au îndepărtat mașina și resturile.

Nu în ultimul rând, al patrulea accident s-a petrecut pe Splaiul Independeței. În acest caz, două mașini s-au acroșat, iar în urma impactului o victimă a avut nevoie de transport la spital pentru a primi îngrijiri.

Cookies