ȘTIRI

Noapte de depănat amintiri din perioada comunistă, la incubator 107: Nocturna SCÎNTEIA, pe 3 mai

„Vă vrem îmbrăcați în proletari, asortați cu cravată roșie cu dungi tricolore, ori cu cămașă portocalie și chipiu albastru, cu matricole și multe insigne. Și-n loc de lozinci, aduceți merinde din anii 80: Cico, Glucoză, nemuritoarea Eugenie, bomboane „la vărsat” ori înghețată Polar; și la final, ne arătați tovărășia în donații de 30 lei.

Ne angajăm să vă oferim buna-dispoziție, să muncim cu drag și spor pentru al nostru viitor. Organizăm pe unități și detașamente cele mai cutezătoare ateliere: vedem cum a evoluat Televiziunea Romînă din regimul comunist și pînă în ziua de azi, fugim din țară ca să aflăm tainele machiajului japonez contemporan, răsfoim almanahuri de design interior, ca mai apoi să ne încercăm pe ascuns creativitatea pictînd pe mobilă. Chiar dacă rația este mică, ne arătăm talentul de bucătar, aflăm tainele soiurilor de vin romînesc, pentru a năzui în final o iubire mare ca a conducătorilor! Intonăm cu solemnitate tricolorul ca să aflăm cine este „eroul patriei”; stăm la coadă la spectacolul de impro cu Backstage Boys, ca mai apoi să defilăm până în mansarda din Traian 107.

Aici ne simțim în siguranță, căci adoptăm o viață echilibrată și reușim să ne înțelegem pe noi înșine. Iar pînă în zori ne punem pe complotat, căci avem jocuri de jucat și visuri de realizat. Pionieri, șoimi ai patriei, ori stimați proletari, vă așteptăm să raportați prezența la noi@incubator107.com și cutezători să ne întâlnim la nocturna SCÎNTEIA!”, informează organizatorii printr-un comunicat de presă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button