„No more”, videoclip din filmările fanilor care au fost la lansarea albumului Moonlight Breakfast

de:
26 iul. 2012
0 Afișari

 „Prietenii nostri Les Ateliers Nomad  au reusit sa faca un mix intre elementele din show-ul de visuals si imaginile primit de la publicul care a venit la lansarea albumului nostru de debut ”, spune Christie, vocalul trupei Moonlight Breakfast.

VIDEOCLIP „NO MORE”

La lansarea albumului SHOUT, care a avut loc saptamana trecuta la Teatrul de Vara Herastrau,  au fost peste 2.500 de persoane, conform organizatorilor.

No more este  piesa despre care Jurgen Drimal, musical director Superfly FM, a spus ca are un aer foarte vienez si este difuzata si acolo din aceeasi perioada in care a intrat si la Radio Guerrilla.

Avem in plan sa facem videoclipuri de sine statatoare pentru 3 piese, pe care sa le scoatem in aceeasi perioada. Si asta, foarte curand”, spune si Bazooka, liderul trupei.

Bogdan Serban, realizator Radio Guerrilla: Pentru ei s-a inventat expresia “trupa de la noi din tara care suna ca la ei in tara”

“Ascultandu-i pe cei de la Moonlight Breakfast poti jura ca pentru ei s-a inventat expresia “trupa de la noi din tara care suna ca la ei in tara”. Senzatia de sonoritati nemioritice e data de mixul curajos de stiluri neo-soul, funk si nu-jazz, peste care troneaza vocea Cristinei, care se confunda pe alocuri cu sunetul clarinetului manuit de Bazooka la care se aduga lirica curat “executata”si  fara urma de accent in limba engleza. Mai exista un ingredient care completeaza magia sonora: totul s-a intamplat/se intampla in caminul celor doi de la nasterea si botezarea trupei, pana la repetitii si sesiuni de inregistrari, motiv pentru care Moonlight Breakfast ar putea sa mai patenteze o expresie: casa de discuri e acasa!”

 

 

Cookies