Niță din Drumul Taberei, idolul puștiului care a zbughit-o pe teren, la meciul România-Olanda. Copilul a vrut să dea mâna cu fotbalistul și-a izbutit😍

03 iul. 2024
1927 afișări
Niță din Drumul Taberei, idolul puștiului care a zbughit-o pe teren, la meciul România-Olanda. Copilul a vrut să dea mâna cu fotbalistul și-a izbutit😍
Niță din Drumul Taberei, idolul puștiului care a zbughit-o pe teren, la meciul România-Olanda. Copilul a vrut să dea mâna cu fotbalistul și-a izbutit😍. Sursa foto: Iamsport.ro / captură ecran Antena 3

Un băiețel care purta un tricou cu harta României pe piept a intrat aseară pe teren în timpul meciului România – Olanda și s-a dus direct la portarul „tricolorilor”, Florin Niță, pentru a da mâna cu el. Din păcate, copilul a fost prins după ce a ajuns la fotbalist, fiind blocat de stewarzi și condus rapid în afara terenului.

Un copil a fugit din tribune ieri la meciul România – Olanda și a intrat pe teren ca să dea mâna cu portarul naționalei noastre, Florin Niță. Din păcate, la scurt timp după ce a ajuns la cel care a apărat până în optimi poarta „tricolorilor”, acesta a fost oprit de stewarzi și apoi fiind condus în afara terenului.

Un copil a intrat ieri pe teren și a mers direct la bucureșteanul din poarta României, Florin Niță. Din păcate, a fost oprit de stewarzi

În ciuda acestui fapt, puștiul a fost fericit, nu a opus rezistență și s-a ținut de mână cu cei doi agenți de pază până în afara terenului. Copilul purta un tricou cu tricolorul și harta României pe piept, și a spus că voia să îl vadă de mult timp și să îi strângă mâna portarului. Mai mult, acesta ar fi fost și la un meci de-al Portugaliei, unde spune el că a vrut să intre pe teren ca să îl salute și să își facă o poză cu starul lusitan, Cristiano Ronaldo.

„Am vrut să dau mâna cu Niță și demult am vrut să-l văd și…să dau mâna cu el. N-am reușit la Ronaldo și am vrut să fac aici. Și am reușit.”, a declarat băiatul, potrivit Antena 3.

Suporterii români din peluză au fost nemulțumiți de faptul că stewarzii l-au oprit pe copil, fluierând și aruncând cu pahare spre aceștia. Pentru a preveni orice eventual incident neplăcut, poliția a suplimentat numărul forțelor de ordine din dreptul peluzei României.

Deși UEFA nu difuzează imagini cu spectatorii intrând pe teren, momentul în care copilul se îndrepta spre Niță a fost prins pe camerele care transmiteau în direct meciul, deoarece mingea se afla în apropierea portarului României în acel moment. Deși „tricolorii” au pierdut meciul cu Olanda cu 3-0, suporterii au cântat și i-au felicitat pe jucători după finalul partidei, lăudând efortul și dedicarea din cele patru meciuri jucate la EURO 2024.

CITEȘTE ȘI

Cookies