Niste Fete @ Undercloud ~ Festival de Teatru

de:
29 aug. 2011
1 Afișari
Niste Fete @ Undercloud ~ Festival de Teatru

Guy are 33 de ani şi s-a decis să se insoare. Nu o poate face până nu işi pune in ordine viaţa amoroasă, bogată şi agitată, de dinaintea mariajului. Intocmeşte o listă cu femeile care i-au trecut prin viaţă şi faţă de care crede că a greşit cu ceva şi ajunge in cele din urmă la un număr rezonabil, cinci, pe care le va căuta si cu care va sta de vorbă, spre a se asigura că lucrurile sunt clare intre ei.

De fapt, Guy vrea să aibă conştiinţa impăcată, explicându-se şi cerând clemenţă. El vrea să pornească in noua sa viaţă senin şi fără obligaţii morale, deci fără resentimente din partea fostelor iubite.

Sam este iubita din colegiu. Doi ani de iubire, doi ani de jurăminte şi promisiuni sfârşiţi abrupt: balul de absolvire il află pe Guy alături de altcineva. In momentul reintâlnirii lor – după 15 ani -, Sam e măritată cu un banal manager de magazin (aşa crede Guy) si are un copil, dar lovitura primită atunci, in adolescenţă. Fiecare, pe rând, îl priveşte în ochi pe cel care le-a părăsit cândva.

Cu: Cristina Florea, Diana Cavallioti, Andreea Vasile, Irina Velcescu, Vlad Zamfirescu, Catrinel Dumitrescu.

Regia: Cristi Juncu

In perioada 29 august –10 septembrie 2011, in La Muse – Teatrul de pe Lipscani 53 – ploua cu teatru! UNDERCLOUD, festival de teatru independent, pune in scena 20 de spectacole, cele mai bune productii ale teatrelor independente din Bucuresti.

Festivalul e inspirat din viata oamenilor de azi si ii inspira pe oamenii de azi. Fara decor impopotonat si fara brizbrizuri inutile. Zice direct ce crede. E lipsit de pretentii “de eticheta”. Le vorbeste oamenilor pe limba lor, direct catre minte si suflet. E uman, fara artificii, fara recuzita excesiva. Emotia este transmisa de oamenii care il fac si te convinge sa te simti ACOLO, implicat.

Printre teatrele care participa anul acesta se numara Teatrul Act, Teatrul Luni de la Green Hours, Unteatru, Teatru.ro, Asociatia “In Culise”, Teatrul de Magie, Masina de vise, Artistic Production&Teatrul de Comedie, Godot Cafe Teatru, Metropolis, Compania de Teatru D’AYA si altii.

Sustinatorii media ai UNDERCLOUD sunt: Radio GUERRILLA, ELLE, PLAYBOY, 24 FUN, Adevarul, Adevarul de weekend, Adevarul de seara, Realitatea.net, Voxpublica.net, Pandoras.net, IQads.ro, PORT.ro, Metropotam.ro, LiterNet.ro, 365.ro, Yorik.ro, artactmagazine.ro, Zoom, Cocor Media Channel.

Biletele se pot cumpara din La Muse (Lipscani, nr. 53) sau de pe www.vreaubilet.ro.

Cookies