Niște bucureșteni din Sectorul 2 al Capitalei se ceartă de dimineață până noaptea târziu. Vecinii nu pot dormi și nu știu cum să scape de balamuc

18 mai 2023
9783 Afișari
Niște bucureșteni din Sectorul 2 al Capitalei se ceartă de dimineață până noaptea târziu. Vecinii nu pot dormi și nu știu cum să scape de balamuc
Niște bucureșteni din Sectorul 2 al Capitalei se ceartă de dimineață până noaptea târziu. Vecinii nu pot dormi și nu știu cum să scape de balamuc. Imagine simbol: Freepik

Locuitorii unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei nu pot dormi din cauza vecinilor care se ceartă constant. Aceștia au încercat să discute cu ei, au apelat și la poliție, dar degeaba. Nu știu ce să mai facă ca să se poată odihni.

„Când a venit poliția, au făcut liniște”

O persoană a povestit sub identitate anonimă pe pagina de Facebook „Sector 2 – Informații și dezbateri” ce i se întâmplă în ultimul timp, atât ei, cât și persoanei ( sau persoanelor ) cu care locuiește.

Persoana a spus că, de curând, s-au mutat niște vecini noi în apartamentul de dedesubt. Aceștia țipă și se ceartă constant, făcând gălăgie în toată clădirea. Mai mulți locatari ai blocului nu pot dormi din cauza zgomotelor.

Persoana a mai povestit și că a încercat să meargă să discute cu vecinii în cazuă, de 3 ori, însă a primit doar promisiuni false.

 Am nevoie de un sfat despre cum să faci față vecinilor scandaloși și zgomotoși? S-au mutat recent în apartamentul de mai jos – lupte constante, țipete după miezul nopții, și în timpul zilei. Am fost de 3 ori la ei încercând să comunicăm cu ei pașnic – am primit doar promisiuni false.” a povestit persoana

De asemenea, aceasta s-a plâns și la administratorul blocului, însă nu a luat măsuri. Într-o noapte, nu a mai suportat certurile vecinilor și a sunat la poliție. După ce au plecat polițiștii, zgomotele au început din nou, mult mai tare.

Persoana respectivă a sunat și la poliția locală, însă când au ajuns polițiștii, zgomotele s-au oprit.

Când a venit poliția locală, au făcut liniște.”

Restul vecinilor din bloc nu vor să se implice, majoritatea fiind pensionari, după spusele persoanei respective. Aceasta a mai spus și că nici cu dopurile de urechi nu poate dormi noaptea din cauza vecinilor zgomotoși. E foarte obosită și stresată.

Nu pot dormi, le aud chiar și cu dopurile pentru urechi puse, sunt stresată și obosită…” 

Internauții i-au recomandat persoanei să facă o plângere scrisă la poliție și să își izoleze fonic apartamentul.

Te-ar putea interesa și:

Cookies