Ninge în București și e trafic ca la balamuc. Dar, iată, e și deszăpezit. PMB a început de la 4 dimineața sesiunea de curățare a arterelor

12 feb. 2021
271 afișări
Ninge în București și e trafic ca la balamuc. Dar, iată, e și deszăpezit. PMB a început de la 4 dimineața sesiunea de curățare a arterelor

Având în vedere condițiile meteorologice din această perioadă, Primăria Municipiului Bucureşti a dispus măsurile necesare pentru buna desfăşurare a traficului rutier încă de azi-noapte de la 4. Acum traficul pare să se desfășoare în condiții de iarnă, însă drumurile par în regulă.

Astfel, conform informațiilor transmise de către operatorii de deszăpezire care acționează la nivelul celor șase sectoare, un numar total de 307 utilaje si 414 operatori au intervenit în cursul nopții, începând cu ora 04.00, prin împrăștierea de material antiderapant, inițial în zonele din urgența 0 (poduri, rampe, pasaje), continuând apoi cu arterele din urgența 1 (arterele mari cu trafic STB), după cum urmeaza:

-Sectorul 1 cu 50 utilaje și 171 lucrători manuali, 

-Sectorul 2 cu 74 utilaje cu 50 lucrători manuali, 

-Sectorul 3 cu 17 utilaje si 26 lucrători manuali, 

-Sectorul 4 cu 50 utilaje si cu 40 lucrători manuali, 

-Sectorul 5 cu 40 utilaje  si 50 lucrători manuali

– Sectorul 6 cu 76 utilaje și 77 lucrători manuali.

De asemenea, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei de Control verifică în teren acţiunile de deszăpezire şi combatere polei ale operatorilor de salubritate și monitorizează video pe camerele de supraveghere amplasate în principalele intersecții, astfel încât traficul rutier să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București are deschis continuu (24/24) un Serviciu de urgențe sociale, tel. scurt 021.9524, la care bucureștenii pot sesiza cazurile de persoane fără adăpost de pe raza Municipiului București.

Reamintim că Primăria Municipiului București pune la dispoziția cetățenilor numărul de telefon gratuit 0800.800.868, acolo unde aceștia pot semnala eventuale probleme apărute în urma ninsorilor /precipitațiilor.

Cookies