Nine Inch Nails live tribute (w Covered in Nails)

de:
30 nov. 2011
1 Afișari
Nine Inch Nails live tribute (w Covered in Nails)

Sunteti invitati la un nou tribut adus legendarului grup Nine Inch Nails oferit de proiectul We’re In This Together, in Club Fabrica.

Cinci muzicieni cunoscuti din scena underground isi vor uni din nou fortele pentru un proiect unic si cu totul special, primul tribut live Nine Inch Nails produs vreodata in Romania.

Astfel, pe scena vor urca:

Razvan Ristea – tobe (Luna Amara)

Mihnea Ferezan – chitara/backing vocals (Luna Amara, Roadkillsoda)

Janin ‘Jan’ Pasniciuc – chitara/backing vocals (Dekadens/ex Zebre, AB4, Partizan)

Victor ‘Vava’ Ferezan – bass/backing vocals (Tep Zepi, Roadkillsoda)

Stefan Zaharescu – voce (Kistvaen, Domination, Dwarf Planet)

Patile synth sunt din nou realizate de L (The Spiral, Italia) in colaborare cu Janin Pasniciuc.

Concertul va avea loc in Club Fabrica, aceeasi locatie care a gazduit si primul concert sustinut in data de 12 februarie, 2010 eveniment ce s-a bucurat de un succes neasteptat.

Pregatiti-va pentru o reprezentatie de o verosimilitudine NIN de necontestat!

Un proiect pus la cale inca din 2010, cele 90 de minute ale spectacolului vor fi o productie NIN autentica: sunet, lumini si video, toate aceste detalii vor fi pregatite alaturi de oameni cu experienta in domeniu. Calitatea evenimentelor tribut NIN prezentate pana acum sub titulatura Covered In Nails stau drept dovada.

Concertul face parte dintr-un turneu national ce va avea loc in luna decembrie si va cuprinde locatii unde trupa a fost constant ceruta de public.

Dupa concert va invitam la party, anume Fu(n)king with the 90’s, muzica de anii 90 cu Buvnitz, acelasi care ocupa si postul de solist in formatia tribut Nine Inch Nails!

Intrare: 15 lei

Cookies