ÎN BUCUREȘTI

Nicuşor şi Clotide ameințați cu justiția pentru starea parcurilor din Bucureşti: Lipsă de bun simț, nu vă e ruşine?

Fosta deputată Ana Birchall, de profesie avocat, a lansat în weekend un atac la adresa primarilor Nicușor Dan și Clotilde Armand cu privire la starea parcurilor din București

Acuzațiile au fost lansate printr-o postare pe Facebook.

Mesajul Anei Birchall

„Domnule primar general Nicușor Dan, Faptul că dvs. nu va tundeți podoabă capilară pe mine nu mă interesează absolut deloc! În schimb, faptul că dvs nu va indeletniciti să tundeți iarbă din parc nu numai că mă interesează dar mă și deranjează cumplit!

Este inadmisibil cum arată acest parc (în care merg de ani de zile) aflat în directă dvs. subordonare! Este adevărat că nici părculețul din apropiere, aflat în subordinea doamnei prima a sectorului 1, nu arată mai breaz ci arată la fel de jalnic cu publele de gunoi pline și aceeași iarbă netunsa. La fel arată și parcul Bordei!”, scrie fostul ministru al Justiției Ana Birchall pe Facebook.

„Este inacceptabil, lipsit de orice bun simt și respect față de un părinte care, în loc să se bucure de timpul liber cu copilul lui în parc, (eventual să simtă și acel miros absolut superb de iarbă crudă, tăiată), stă stesat că oricând copilul lor poate fi înțepat de o căpușă! La fel și pentru iubitorii de animale care sunt stresați că oricând cățelul lor poate fi înțepat de o căpușă! Chiar nu va este așa puțînă rușine de ați lăsat parcurile astea, și nu numai, în paragină? Poate totuși va faceți treaba de gospodari și luați măsuri urgențe!?? Cât poate fi de greu să se tundă iarbă? Ați auzit de mașini de tuns iarbă??? P.S. 1 Sammy are tratamentul de protecție împotriva căpușelor dar dacă doamne ferește va capătă vreo căpușă datorită neglijenței dvs. veți suportă rigorile legii …pentru că legea vi se aplică și dvs”, mai afirmă ea.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button