„Nicușor, lasă șampania și repară metroul!” Glume pe internet după ce, în stația Eroilor, au fost afișate întârzieri ale trenurilor de vreo 400 de minute

10 iun. 2024
470 afișări
„Nicușor, lasă șampania și repară metroul!
„Nicușor, lasă șampania și repară metroul!" Glume pe internet după ce, în stația Eroilor, au fost afișate întârzieri ale trenurilor de vreo 400 de minute | Sursa foto: r/bucurești - Reddit

Azi, panoul de la stația Eroilor și-a făcut treaba și a indicat minutele rămase până la venirea metroului: vreo 400 și ceva.

În 400 de minute ajunge metroul la Eroilor

Locuitorii Capitalei, și nu numai, circulă foarte des cu metroul. Aceasta este o variantă îndrăgită de oameni, dar nu sunt excluse problemele. Cu ce putem avea de-a face la metrou? Înghesuială, unoeri panică, dar și nervi.

Călătorii pot fi enervați rapid de întârzierea acestui mijloc de transport. Azi, după alegeri, chiar și metroul a dat peste cap, posibil din cauza răsturnărilor de situație. Prin urmare, a bătut recordul pentru întârzieri, din fericire, doar pe panou.

Pe platforma Reddit a apărut o poză ce surprinde unul dintre panorile unei stații de metrou din București. Este vorba despre stația Eroilor. Un internaut a făcut o poză și a postat-o alături de descrierea „Metroul după ziua de alegeri.”

Ei bine, de doar o secundă (sau chiar mai puțin) ai nevoie ca să-ți arunci ochii pe poză. Reacția? Probabil un zâmbet larg, iar asta dacă nu te aflai în locul respectiv.

Conform panoului, este ora 11:50 și ne aflăm la stația de metrou Eroilor. Vrem să ne deplasăm pe Magistrala 1, cu Dristor 2 sau Republica. Totul în regulă până acum. Dar când ajunge, mai exact, mijlocul de transport? În vreo 400 de minute, destul de lejer :).

Pe panou erau trecute datele, astfel:

  • M1 DRISTOR 2: 469 min,
  • M1 DRISTOR 2: 475 min,
  • M1 REPUBLICA: 480 min,
  • M1 DRISTOR 2 : 481 min.

Internauții au văzut rapid poza și au lăsat câteva comentarii, destul de amuzante. Iată câteva dintre acestea:

  • „Nicușor, lasă șampania și repară metroul!”
  • „S-a dat ordonanța de austeritate deja.”
  • „Cote bune, acum trebuie să pariez ora când vine metroul.”

Te-ar putea interesa și:

Cookies