ÎN BUCUREȘTI

Nicușor Grinch spune că nu prea vom avea luminițe de Crăciun în București în această iarnă: alocăm banii pentru acele chestiuni serioase

Primarul Nicușor Dan, considerat de mulți un adevărat Grinch după aceste afirmații, a declarat recent că vom avea foarte puține luminițe de Crăciun în București în această iarnă. Edilul a explicat că preferă să aloce banii pentru acele chestiuni serioase de care are nevoie cu adevărat Capitala.

Vreți luminițe de Crăciun în București? Puteți să vi le puneți singuri la geam că primarul Nicușor Dan are planuri mai bune cu bugetul destinat iluminatului stradal pentru sărbătorile de Crăciun din Capitală. Totuși, cu puțin noroc, dacă pandemia o va permite, am putea să beneficiem totuși de târguri private de sărbători, fără ca acestea să fie organizate de Primăria Capitalei.

Nu vom vedea foarte multe luminițe de Crăciun în București, spune Nicușor Dan

Răspunzând la o întrebare adresată marți seară, primarul Capitalei, Nicuşor Dan, spune că în acest an luminiţele de Crăciun vor fi „foarte puţine” în București, așa că nu vom avea parte de o atmosferă prea serioasă de sărbători. Matematic vorbind nici nu avem nevoie, nu? Mai ales că vor fi destule probleme probabil cu încălzirea și apa caldă astfel încât să ne facem griji de atmosfera de sărbătoare. Totuși, sunt șanse ca în Capitală să fie deschise câteva târguri private, cel puțin dacă regulile sanitare vor permite acest lucru, mai transmite edilul Capitalei, vorbind despre luminițe de Crăciun.

Anunțul lui Nicușor Dan cu privire la luminițe în Capitală

Nicuşor Dan a fost întrebat, în cursul serii de marți, într-un interviu pentru B1 Tv, dacă bucureştenii vor avea luminiţe de Crăciun în această iarnă în Capitală, cum a fost și în anii trecuți. Vestea a venit ca un fulger și l-a portretizat pe primarul Bucureștiului drept un adevărat Grinch.

Edilul spune că banii folosiți pentru acestea vor fi folosiți la diminuarea traficului sau a poluării ori în creșterea confortului privind încălzirea pe timp de iarnă.

„Foarte puţine, pentru că este mult mai important să alocăm banii pentru acele chestiuni serioase care să diminueze traficul, să diminueze poluarea, să crească confortul în ceea ce priveşte încălzirea. În schimb vrem – bineînţeles toate astea sunt cu dacă, pentru că suntem în pandemie – am vrea să organizăm mai multe târguri private de Crăciun în care bucureştenii să poată să simtă bucuria sărbătorilor. Dacă regulile sanitare ne vor permite”, a transmis Nicuşor Dan liniștind astfel pe cei care speră la o atmosferă de sărbătoare în București.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button