Nicușor este tot în concediu, iar Firea acuză fără oprire pe Facebook. Cum ar fi lăsat 60.000 de bucureșteni fără 500 de lei

11 aug. 2021
475 Afișari
Nicușor este tot în concediu, iar Firea acuză fără oprire pe Facebook. Cum ar fi lăsat 60.000 de bucureșteni fără 500 de lei

În timp ce primarul Nicușor Dan este tot în concediu, fostul edil, Gabriela Firea îi aduce o serie de acuzații grave pe Facebook, spunând că problemele cu care se confruntă în prezent Bucureștiul nu au fost nicicând. Practic, nu trece o zi în care fostul primar de la PSD să nu câștige capital electoral prin această prismă, mai ales că este cunoscut deja faptul că Firea dorește încă un mandat la cârma PMB.

Gabriela Firea pare să îl viseze pe Nicușor Dan chiar și noaptea, cel puțin asta demonstrează recentele postări ale sale pe Facebook. Mai mult, numărul lor s-a întețit din momentul în care actualul edil al Bucureștiului a anunțat că este în concediu.

Firea îl acuză pe Nicușor că a distrus orașul prin #NoulBucurești

„Bunā dimineata celor care NU cred cā este normal sā avem o Capitalā plinā de gropi, gunoaie, duhoare, rozātoare, tântari, parcuri neîngrijite etc. Ca acum, nu a fost nicicând! #NoulBucuresti” a scris Gabriela Firea miercuri pe Facebook, după ce marți a creat un mesaj extrem de lung cu privire la lucrurile pe care Nicușor Dan le-a făcut greșit de la preluarea funcției.

Gabriela Firea mai întreabă dacă Nicușor Dan doarme liniștit

Marți pare să fi fost ziua cu adevărat plină de inspirație pentru Gabriela Firea după ce a postat pe rețeaua de socializare un lung mesaj acuzator la adresa Primarului General al Capitalei, Nicușor Dan. Despre acesta spune că a lăsat peste 60.000 de bolnavi cronic din București fără ajutorul lunar de 500 de lei. Actualul senator PSD mai spune că bolnavii ar fi fost uitați și părăsiți de un primar ”cu inima de piatră”, iar sprijinul financiar pentru cei aflați în suferință nu a mai fost acordat din februarie, motiv pentru care se întreabă dacă Nicușor Dan ”doarme liniștit”, într-o astfel de situație, mai ales că persoanele cu dizabilități o duc din ce în ce mai rău.

”Mă întreb: oare doarme liniștit primarul “dreptei”, știind câtă suferință provoacă? Peste 60 000 de bolnavi cronic din București au fost uitați, părăsiți de noul primar cu inima de piatră!

Din februarie, nu le-a mai achitat sprijinul financiar de 500 de lei lunar, acordat de Primăria generală la propunerea mea, cu votul consilierilor generali social – democrați, de peste 3 ani. 6 luni în care acești oameni, aflați într-o situație critică – persoane cu dizabilități -, au dus-o din ce în ce mai rău, pentru că și suma primită de la guvern este infimă”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Nu lipsa banilor ar fi problema

Firea mai spune că nu lipsa banilor ar fi problema lipsei acordării acestui sprijin financiar, ci pur și simplu o rea-voință, pe motiv că actualul edil ar fi ”preocupat” să satisfacă ”sponsorii” și ”camarila politică”. Tot senatorul mai atrage atenția că indiferent de promisiunile electorale din campanie, realitatea din Capitală este alta prin creșterea prețurilor la transportul în comun, nelivrarea apei și că cei aflați acum la putere ”nu au milă de semenii lor aflați în nevoie”.

”Bani sunt, nu există scuza lipsei de buget! Nu vrea să plătească, pur și simplu! E preocupat doar de satisfacerea sponsorilor și a camarilei politice! PNL și USR – PLUS, care l-au făcut primar pe acest om incapabil, indiferent și insensibil, fac ceva? Se implică pentru oameni?

În campanie au promis marea cu sarea, inclusiv că nu scumpesc transportul – și l-au scumpit -, că vor livra apa caldă – și nu au livrat -, că nu vor tăia sprijinul pentru persoane cu dizabilități, și l-au suspendat! O acțiune monstruoasă! Oameni care nu au milă de semenii lor aflați în nevoie!”, mai acuză Firea.