Nicușor Dan, vizită pe șantierul Pasajul Doamna Ghica. Primarul a spus când urmează să fie reluat traficul

23 iul. 2021
274 afișări
Nicușor Dan, vizită pe șantierul Pasajul Doamna Ghica. Primarul a spus când urmează să fie reluat traficul
Nicușor Dan, vizită pe șantierul Pasajul Doamna Ghica. Primarul a spus când urmează să fie reluat traficul

Nicușor Dan a fost, vineri, în vizită pe șantierul Pasajului Doamna Ghica. Primarul Capitalei a vrut să verifice stadiul lucrărilor care au fost reluate în urmă cu două săptămâni. De asemenea, a spus și când va fi reluat traficul rutier din zonă.

Nicușor Dan, vizită pe șantierul Pasajul Doamna Ghica. Primarul a spus când urmează să fie reluat traficul rutier la suprafață.

Nicușor Dan, vizită pe șantierul Pasajul Doamna Ghica

Primarul General al Capitalei a fost într-o vizită pe șantierul Pasajului Doamna Ghica. Nicușor Dan a vrut să verifice care este stadiul lucrărilor reluate în urmă cu două săptămâni.

Recomandăm și: Nicușor Dan anunță când ar putea fi gata pasajul de la Doamna Ghica

Nicușor Dan a oferit o veste bună pentru șoferi. Din toamnă va fi finalizată o primă etapă din lucrările de la Pasajul Doamna Ghica. Acest lucru va fi beneific pentru traficul rutier de suprafață, care va fi reluat, pe două benzi de pe fiecare latură a pasajului. Astfel, va lua sfârșit disconfortul cauzat în zonă.

Primarul Capitalei a mai spus că deja a demarat procedura de cumpărare a tăblierului metalic.

„Iar montarea lui va începe în primăvara viitoare, în timp ce întregul proiect e programat pentru încheiere la sfârșitul anului viitor”, a declarat Nicușor Dan.

Nicușor Dan a reamintit că proiectul Pasajului Doamna Ghica a fost relansat împreună cu Primăria Sectorului 2, după ce a fost blocat în mandatul precedentei administrații, în condițiile blocării conturilor Primăriei Municipiului București.

Recomandăm și: Radu Mihaiu semnează contractul cu PMB pentru finanţarea în comun a Pasajului Doamna Ghica. Când va fi gata

Primăria Capitalei a plătit datoriile către constructor și în urma semnării acordului cu Primăria Sectorului 2, PMB urmează să plătească 110 milioane de lei, iar sectorul 30 de milioane de lei, pentru a finaliza lucrările.

Nicușor Dan vrea un ritm alert de lucru pe șantier

Primarul General al Capitalei a subliniat că a discutat cu constructorul și insistă să existe un ritm alert de lucru pe șantier. Nicușor Dan vrea să vadă progresele „constante și clare”.

„Am discutat cu constructorul și am insistat că vreau un ritm alert de lucru pe șantier. Avem bani și îi vom plăti la timp, dar vreau să văd progrese constante și clare, pentru ca acest proiect să fie realizat cât mai repede”, a spus Nicușor Dan.

Alături de Nicușor Dan s-a aflat și directorul Trustului de Clădiri Metropolitane. Cristian Jean Michel Hiver a ținut să promită că lucrările vor avea acest ritm alert pe care și-l dorește Primarul Capitalei și că la începutul lunii septembrie, circulația la sol va fi redeschisă, în toată intersecția.

Cookies