ÎN BUCUREȘTI

Nicușor Dan va deschide Bucharest Tech Week. Un invitat celebru va participa la eveniment

Organizatorii festivalului de tehnologie Bucharest Tech Week au anunțat că primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, va deschide ediția din acest an a evenimentului. Bucharest Tech Week 2021 se va desfășura în mediul online, pe platforma MyConnector, începând de marți, 18 mai, de la ora 10:00.

Ediția din acest an a renumitului festival de tehnologie Bucharest Tech Week va fi deschisă de Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, care va susține mâine de la ora 10:00 un discurs. Intervenția primarului va putea fi urmărită pe pagina de Facebook a evenimentului.

Bucharest Tech Week a ajuns la a cincea ediție. Ce surprize îi așteaptă pe participanți

Deși se va desfășura în mediul online din cauza pandemiei, cel mai îndrăgit festival dedicat tehnologiei din România și-a păstrat aceeași structură complexă din anii precedenți, și promite participanților o experiență și o atmosferă de neuitat, ca înainte de pandemie. Astfel, vor avea loc șase Business Summits, conferințe online pe teme de actualitate, susținute de experți locali și internaționali din lumea tehnologiei, dar și trei zile de Tech Expo, o expoziție așteptată de împătimiți, fiind singura expoziție de tehnologie și inovații din România dedicată publicului larg, potrivit IQads.

În cadrul Tech Expo, participanții vor putea să viziteze standuri virtuale, pot comunica prin chatul pus la dispoziție cu reprezentanții companiilor și cu specialiștii din domeniu și pot asista live la activitățile care vor fi prezentate pe cele patru scene amenajate în cadrul expoziției online: Unboxing Stage, Gaming Stage, SMART Everything și Tech for Kids.

Cei prezenți la eveniment vor putea vedea și chiar vor putea achiziționa la prețuri speciale dispozitive „smart” precum aspiratoare și mopuri robot, prize și întrerupătoare inteligente, încărcătoare de buzunar pentru mașini electrice sau stații de încărcare mici, capabile să alimenteze o parcare întreagă de automobile.

Compania Vasco Electronics promite să aducă în fața spectatorilor Vasco M3, translatorul de buzunar capabil să traducă vocal și în scris în 70 de limbi vorbite în peste 200 de țări, ceea ce ar face din acest dispozitiv un „must-have” pentru pasionații de călătorii.

Conceptul de lucru HUBS, sau cum angajații pot decide de unde vor să lucreze, oricând

În cadrul evenimentului, Cognizant Softivision, companie ce dezvoltă produse software personalizate, va prezenta conceptul de lucru HUBS, care va ajuta compania să angajeze cei mai buni specialiști IT. Conceptul se bazează pe flexbilitate și mobilitate, astfel că angajații pot alege locul de unde vor să lucreze: de acasă, de la distanță de casă sau din unul din cele cinci sedii Cognizant Softvision din țară (București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Baia Mare).

BESMAX Medical Concierge va lansa în premieră la TECH EXPO cea mai complexă aplicație de e-health produsă în România, ce pune accentul pe prevenție și permite în timp real analiza 360˚ a pacientului în sistem multidisciplinar și totodată accesul la servicii medicale de top atât din țară cât și din străinătate.

Și pasionații de jocuri vor avea parte de surprize. Ei au scenă dedicată, unde vineri, 21 mai se vor desfășura sesiuni live de gaming, cu mai mulți youtuberi cunoscuți, precum Theo Zeciu, S1KE și Tedereu.

O altă surpriză pentru participanții la TECH EXPO este faptul că oricine se înscrie și participă la eveniment poate câștiga un aspirator Roomba i7, un termometru inteligent, o trotinetă electrică sau tricouri și harta României cu Realitate Augmentată, sau un smartwatch Fitbit Versa 2.

„Creatorul de probleme” Josh Linkner va fi prezent la eveniment

Celebrul antreprenor și speaker american Josh Linkner va participa la Bucharest Tech Week, în cadrul Innovation Summit. Acesta este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori și speakeri americani, autor de succes și, așa cum el însuși se prezintă, un adevărat creator de probleme.

La București, în cadrul Innovation Summit, Linkner va explica cum presiunea de a genera idei mărețe nu face altceva decât să copleșească individul și să inhibe creativitatea. Până la vârsta de 50 de ani, Josh Linkner a fondat și a condus cinci companii în domeniul tehnologiei, companii care s-au vândut ulterior la o valoare de peste 200 de milioane de dolari. Mai mult, acesta a scris și patru bestsellere și a fost desemnat de două ori Antreprenorul Anului de către compania Ernst & Young și a primit prestigiosul titlu United States Presidential Champion of Change în timpul mandatului lui Barack Obama.

Cum pot participa doritorii la Bucharest Tech Week?

Participarea la Tech Expo este gratuită și se face pe baza înscrierii pe site ul https://www.techexpo.ro/. Între timp participarea la Business Summits se face pe baza unui bilet de acces ce poate fi accesat urmărind același link, la un preț de 109 euro, sau aproximativ 540 de lei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button