Nicușor Dan tot promite trenul metropolitan, sute de bucureșteni îl iau la rost: „Alte planuri pe hârtie?” sau „Nu vrei mai bine să termini ce e deja început?”

23 sept. 2021
273 afișări
Nicușor Dan tot promite trenul metropolitan, sute de bucureșteni îl iau la rost: „Alte planuri pe hârtie?
Nicușor Dan tot promite trenul metropolitan, sute de bucureșteni îl iau la rost: „Alte planuri pe hârtie?" sau „Nu vrei mai bine să termini ce e deja început?". Sursă foto: Facebook/ Nicușor Dan

Nicușor Dan tot promite trenul metropolitan, dar sute de bucureșteni îl iau la rost: „Alte planuri pe hârtie?" sau „Nu vrei mai bine să termini ce e deja început?". Totul a avut loc pe Facebook.

Nicușor Dan tot promite trenul metropolitan, sute de bucureșteni îl iau la rost: „Alte planuri pe hârtie?” sau „Nu vrei mai bine să termini ce e deja început?”. Primarul General al Capitalei declară că este un proiect „crucial” pentru mobilitatea din București. Tot el mai spune că trenul metropolitan reprezintă una dintre soluțiile care ar putea rezolva problema traficului infernal din oraș.

Nicușor Dan tot promite trenul metropolitan, sute de bucureșteni îl iau la rost

Fericit nevoie mare, Nicușor Dan a prezentat miercuri, 22 septembrie 2021, proiectul trenului metropolitan București – Ilfov. Primarul General al Capitalei a scris câteva rânduri despre planul măreț care ar putea rezolva situația traficului din București pe care o vedem cu toții.

Recomandăm și: Tren metropolitan București-Ilfov: distanța Snagov – Gara de Nord, parcursă în 30 de minute, jumătate din timpul parcurs cu mașina. Când devine funcțional

În acest moment, au trecut mai bine de 20 de ore de la momentul publicării postării pe Facebook, iar bucureștenii nu au ezitat să-și exprime nemulțumirea. 1,6 milioane de reacții, peste 530 de comentarii și aproape 80 de distribuiri a strâns postarea lui Nicușor Dan. O să redăm câteva dintre comentariile lăsate de bucureșteni la postarea Primarului General al Capitalei, bineînțeles…acelea care pot fi redate, fără bip-uri.

Proiectul trenului metropolitan București – Ilfov. Sursă foto: Facebook/ Nicușor Dan

„Alte planuri pe hârtie?” sau „Nu vrei mai bine să termini ce e deja început?”

Internauții se plâng de toate planurile acestea prezentate de Primăria Capitalei care par puțin SF. Ce au comentat oamenii la postarea lui Dan referitoare la trenul metropolitan București – Ilfov:

  • „Rezolvați ce este deja început, nu mai luați angajamentul de alte proiecte când cele pe care le ai pus în aplicare stau și încurca și mai rău traficul… luați măsuri acum si de urgenta, nu peste 3-4 ani… am ajuns sa mergem pe jos…”, comentariu scris de o doamnă care a strâns aproape 100 de reacții.

Recomandăm și: UPDATE Bucureștiul scapă de carantină de noapte în weekend și program redus la magazine. Ședință la Prefectură

  • „Va rugam sa fiti cu ochii pe poluare si pe gunoiele din cartiere! Stau la Mitropolie de 21 ani si ma ingrozesc de cat de mizerabila a ajuns aceasta zona!”, a scris o altă persoană nemulțumită la postarea lui Nicușor Dan.
  • „Bla, bla, bla……. mai pe concret, mai ancorat în realitate, se poate,va rugam? Trec anii pana constatați dvs ceea ce era evident de mult. Sa vedem proiectul și banii, și sa dam drumul la treaba!”, un alt comentariu lăsat la postarea despre trenul metropolitan.

Lăsăm mai jos postarea integrală a lui Nicușor Dan:

Cookies