Nicușor Dan și Bujduveanu s-au dus să vadă cu ochii lor un „obligatoriu la dreapta” abia desenat pe asfalt pe Calea Floreasca, unde se introduce circulația cu sens unic

25 iul. 2023
84944 Afișari
Nicușor Dan și Bujduveanu s-au dus să vadă cu ochii lor un
Nicușor Dan și Bujduveanu s-au dus să vadă cu ochii lor un "obligatoriu la dreapta" abia desenat pe asfalt pe Calea Floreasca, unde se introduce circulația cu sens unic | Sursă foto: Facebook-Nicușor Dan

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că, luni seară, a mers pe Calea Floreasca și Bulevardul Geniului pentru a vedea care este stadiul lucrărilor ce sunt executate de Administrația Străzilor.

Care este stadiul lucrărilor de pe Calea Floreasca și Bulevardul Geniului

La vizita de seara trecută a participat atât Nicușor Dan, cât și viceprimarul general al Capitalei, Stelian Bujduveanu. Cei doi au verificat care este stadiul lucrărilor pe care Administrația Străzilor București le derulează pe Calea Floreasca și Bulevardul Geniului.

După cum a informat edilul Capitalei, pe Calea Floreasca asfaltarea a fost finalizată:

Pe Calea Floreasca s-a terminat asfaltarea, iar în acest moment se trasează marcajele rutiere.

Această arteră va deveni curând sens unic de circulație pe direcția șoseaua Ștefan cel Mare către intersecția Calea Floreasca cu strada Ceaikovski.

Stelian Bujduveanu a anunțat transmis și el un mesaj:

Din august prima legătura rapidă dintre nordul și centrul capitalei va fi funcțională!

Ultimele pregătiri pentru introducerea de sensuri unice pe Calea Floreasca sunt următoarele:

  • Trasarea marcajelor rutiere,
  • Indicatoarele de circulație sunt deja montate,
  • Semafoarele sunt montate și au trecut primele probe.

Odată cu instalarea sensului unic pe această arteră importantă și aglomerată din București, vor fi create și benzi unice dedicate transportului public în comun (autobuze) și pentru pistele de biciclete.

Nicușor Dan a transmis și care este stadiul lucrărilor pe Bulevardul Geniului. Conform celor transmise de edil, la acest moment, în zona respectivă sunt executate lucrări de frezare și de asfaltare.

Iată câteva imagini de pe șantierele lucrărilor:

Imagini de pe șantier | Sursă foto: Facebook-Nicușor Dan
Cookies