Nicușor Dan se simte scăpat de un contracandidat. „Lupta e între mine și Piedone. Oricine intră acum în campanie, pleacă cu un handicap foarte mare”

22 apr. 2024
554 afișări
Nicușor Dan se simte scăpat de un contracandidat.
Nicușor Dan se simte scăpat de un contracandidat. "Lupta e între mine și Piedone. Oricine intră acum în campanie, pleacă cu un handicap foarte mare". FOTO: Inquam Photos / George Călin

Nicușor Dan a declarat că lupta pentru Primăria Capitalei s-a polarizat între el și Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5. Actualul primar general a mai spus că oricine o să intre în campanie acum, pe ultima sută de metri, o să pornească cu un handicap foarte mare.

Nicușor Dan spune că lupta pentru Primăria Capitalei se dă între el și Piedone

Primarul Capitalei a declarat la Digi24 că, în lipsa unui candidat viabil din partea PSD-PNL, lupta pentru Primăria Capitalei se dă între el și Piedone.

Nicușor Dan spune că, deocamdată, nu știe dacă medicul Cătălin Cîrstoiu va fi retras din cursă și mai spune că este o misiune foarte grea pentru oricine vrea să facă un plan pentru București în șapte săptămâni:

Pentru moment eu nu am informația oficială că domnul Cîrstoiu este retras însă, în orice caz, această delimitare pe care au avut-o ambele partide față de candidatul propus în urmă cu o lună este ceva neserios. Oricine își dă seama cât de complicat este orașul ăsta, cu probleme care vin din trecut, nerezolvate, lipsă de investiții, și este o misiune foarte grea pentru oricine, oricâte competențe manageriale ar avea, să facă un proiect pentru București în 7 săptămâni, a transmis Nicușor Dan, potrivit Digi24.

Ultimele sondaje arată că, în lipsa unui candidat viabil din partea PSD-PNL, cursa pentru Primăria Capitalei se duce între Nicușor Dan și Piedone.

Actualul primar general a mai spus că oricine intră acum în campanie, „pleacă cu un handicap foarte foarte mare”.

„Cu Gabriela Firea mi-ar fi plăcut să am o dezbatere”

Nicușor Dan a mai spus că i-ar fi plăcut să aibă o dezbatere cu Gabriela Firea, astfel încât să compare ce a făcut fostul primar al Capitalei în 4 ani și jumătate cu ce a făcut el în 3 ani și jumătate.

În condiţiile în care Piedone rămâne în cursă, orice candidat PSD își va împărți voturile cu el. Cu Gabriela Firea mi-ar fi plăcut să am o dezbatere, pentru că putem să comparăm ce a făcut domnia sa în patru ani și jumătate cu ce am făcut eu în trei ani și jumătate.

Te-ar mai putea interesa și: LIVE | Ședința “Ce ne facem cu Cîrstoiu?”, acum. Doctorul-candidat n-a fost invitat la discuțiile despre eventuala lui retragere din cursa pentru Primăria Capitalei

Cookies