Nicușor Dan se declară mulțumit de calitatea spațiilor verzi din București. După care, promite că în curând vor fi reabilitate aleile din Herăstrău

05 iul. 2022
181 afișări
Nicușor Dan se declară mulțumit de calitatea spațiilor verzi din București. După care, promite că în curând vor fi reabilitate aleile din Herăstrău
Nicușor Dan se declară mulțumit de calitatea spațiilor verzi din București. După care, promite că în curând vor fi reabilitate aleile din Herăstrău | Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Primarul Municipiului București, Nicușor Dan, declară că  este mulțumit de calitatea spațiile verzi de care dispune Capitala. De asemenea, edilul a informat că urmează să fie fie reabilitate aleile din Parcul Herăstrău.

Nicușor Dan: Spațiile verzi din București sunt „mulțumitoare”

Nicușor Dan anunța luni seara, în cadru interviului avut la B1TV, că el consideră mulțumitoare situația stațiilor verzi din oraș, conform news.ro. Primarul a informat de asemenea că anul trecut au existat mai multe probleme cu firmele ce se ocupau de amenajarea spațiilor verzi din oraș.

”În ceea ce privește calitatea spațiilor verzi, a fost anul trecut o trecere nefericită de la companii care au fost în procedură de închidere. (…) Nu s-a putut interveni”, declară Nicușor Dan.

De asemenea, primarul generala a mai declarat și că este mulțumit de activitatea sa până la acest moment. Cu toate că există anumite reproșuri ce i-ar putea fi adresate, Nicușor Dan consideră că a atins unele dintre cele mai mari probleme ale orașului.

Aleile din Herăstrău vor fi reabilitate

Nicușor Dan a anunțat că anul acesta urmează sa fie reabilitate aleile din Herăstrău, alei ce au fost lăsate să se deterioreze ani de zile. Însă nu există suficienți bani în bugetul primăriei pentru a se repara și malurile surpate ale lacului aflat în parc.

Problemele în Herăstrău sunt două. În primul rând, calitatea aleilor, pentru care avem bani anul acesta și vom interveni, și în al doilea rând, faptul că există malurile lacului care sunt prăbușite și pentru care nu avem bani anul acesta”, a declarat primarul general.
Bucureștenii și-au exprimat în ultimul timp nemulțumirea avută față de modul în care sunt îngrijite parcurile din Capitală. Un alt mare parc ce a fost neglijat de Municipalitate este Cișmigiul, care este extrem de murdar.
Cookies