Nicușor Dan scoate palmierii abia puși de Robert Negoiță în Piața Unirii. Primăria Generală: „Centrul Capitalei nu e nici Dubai, nici grădină cu maimuțe”

15 mai 2023
383 afișări
Nicușor Dan scoate palmierii abia puși de Robert Negoiță în Piața Unirii. Primăria Generală: „Centrul Capitalei nu e nici Dubai, nici grădină cu maimuțe”
Nicușor Dan scoate palmierii abia puși de Robert Negoiță în Piața Unirii. Primăria Generală: „Centrul Capitalei nu e nici Dubai, nici grădină cu maimuțe” | Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Palmierii din Piața Unirii, plantați în cursul weekendului ce tocmai a trecut, de către primarul Robert Negoiță, vor fi scoși luni, 15 mai 2023, de către PMB. Horia Tomescu a declarat că primarul din Sectorul 3 continuă să execute lucrări ilegale în centrul orașului.

PMB scoate palmierii plantați de Negoiță la Piața Unirii

Viceprimarul Horia Tomescu a mers luni în zona unde au fost plantați mai mulți palmieri de către primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, anunță HotNews.ro.

Arborii au fost plantați cu doar câteva zile în urmă, sâmbătă – 13 mai 2023.

Astăzi, palmierii urmează să fie scoși din pământ, după cum a anunțat Horia Tomescu. Viceprimarul Capitalei dorește ca aria respectivă să fie readusă la starea ei inițială, obligație ce ii revenea PS3.

În luna februarie a acestui an, administrația publică a fost amendată cu suma de 10.000, de către Poliția Locală.

Robert Negoiță a făcut lucrări ilegale. Am venit la fața locului pentru a găsi o soluție ca să aducem terenul la starea inițială.

De prea mult timp primarul Negoiță profită de faptul că legislația este încurcată și continuă să facă amenajări aici. Centrul Capitalei nu e nici Dubai și nici grădina cu maimuțe a primarului Negoiță.

Încercăm să oprim invazia kitsch-ului primarului Negoiță, a declarat Horia Tomescu.

Lucrările executate de PS3 nu au aprobarea PMB

Sâmbătă, 13 mai, 2023, Robert Negoiță a plantat la Piața Unirii, în apropierea Magazinului Unirii, mai mult palmieri.

Edilul a transmis că arborii plantați în centrul Capitalei sunt aclimatizați. Astfel că, aceștia ar putea rezista la temperaturi de până la -15, -20 de grade Celsius.

Robert Negoiță a informat că palmierii au fost „foarte ieftini”, fiecare dintre aceștia costând mai puțin de 1.000 de lei (cu transport și TV).

Și, da, costă doi lei, costă foarte puțin, până într-o mie de lei bucata cu transport și TVA inclus. Dacă găsiți un preț mai bun la plante atât de mari, vă rog să-mi aduceți la cunoștință că sunt foarte interesat, declara sâmbătă Robert Negoiță.

Încă din toamna anului trecut, Primăria Sectorului 3 a executat lucrări în zona Piața Unirii, cu toate că aria se află în administrarea Primăriei Capitalei. PS3 nu a avut autorizație pentru realizarea acestor lucrări.

În cadrul acestor lucrări, Robert Negoiță a spart dalele de granit din fața magazinului Unirii, dale ce fuseseră recondiționate de PMB în anul 2022.

Cookies