Nicuşor Dan, scandal cu Poliţia Locală Sector 5 la conferinţa sa de presă. Filonul comunist din PSD

de:
18 iun. 2020
0 Afișari
Nicuşor Dan, scandal cu Poliţia Locală Sector 5 la conferinţa sa de presă. Filonul comunist din PSD

La fața locului a ajuns și un echipaj de Poliția Locală, care i-a reproșat lui Nicușor Dan că blochează carosabilul.

„Suntem pe domeniul public, dar în mijlocul străzii”, i-a spus polițistul.

În timpul conferinței de presă, mașinile de salubritate ale Primăriei Sectorului 5 făceau tururi în zonă, uneori claxonând și ambalând motoarele, pentru a acoperi conferința.

„E o tulburare a ordinii publice, prin acel zgomot al utilajelor pe care aceste utilaje îl fac”, a spus Nicușor Dan.

Candidatul PNL-USR a spus că va face o plângere, pentru că polițiștii nu au intervenit pentru a-i opri pe angajații primăriei: „Este PSD, este pilonul comunist din PSD, care nu acceptă ca cineva să aibă un alt punct de vedere. Voi face plângere împotriva primarului Sectorului 5 și a șefului acestei firme de salubritate, fiindcă, printr-o acțiune deliberată, au tulburat liniștea publică”, a spus Nicușor Dan, la finalul conferinței.

Conferința susținută de Nicușor Dan avea ca temă problemele sectorului și Planul Urbanistic Zonal (PUZ).

La ora 11:00 începe ședința Consiliului General al Primăriei Capitalei, în cadrul căreia va ține un discurs Gabriela Firea.

Pe ordinea de zi se află și un proiect, care prevede ca Primăria Capitalei să acorde un sprijin financiar de 200 lei farmaciștilor, funcționarilor, jurnaliștilor și curierilor pentru a se testa de COVID 19.

După ce Nicușor Dan a părăsit zona, au plecat și mașinile firmei de salubitate.

Este a doua conferință de presă a lui Nicușor Dan tulburată de autoritățile locale, după ce pe 5 iunie, în timp ce se afla în Prelungirea Ghencea, la fața locului a ajuns viceprimarul capitalei Aurelian Bădulescu și nu l-a lăsat să vorbească.

Cookies