Nicușor Dan s-a împiedicat în primele luni de mandat. Și a picat grav în sondaje: 63% dintre bucureșteni sunt nemulțumiți

29 mart. 2021
12843 Afișari
Nicușor Dan s-a împiedicat în primele luni de mandat. Și a picat grav în sondaje: 63% dintre bucureșteni sunt nemulțumiți

Un sondaj CURS, de tip Omnibus, realizat la nivelul municipiului București arată faptul că 63% dintre repodenți consideră că direcția în care se îndreaptă Capitala este una greșită.

Conform sondajului CURS, doar 29% dintre bucureșteni mai cred că direcția în care se îndreaptă Capitala este bună. Circa 63% dintre bucureșteni consideră că orașul se îndreaptă într-o direcție greșită.

De asemenea, 66% dintre bucureșteni consideră că România se îndreaptă într-o direcție greșită, în timp ce doar 30% consideră că direcția este bună.

Potrivit aceluiaşi sondaj CURS, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale, PSD ar obține 32%.

Pe locul doi s-ar clasa USR-PLUS cu 27%, în timp ce PNL ar obține 20%. De remarcat faptul că cele două formațiuni nu ar mai reuși să alcătuiască majoritatea la Capitală.

În urcare se află partidul AUR, care ar obține 7%, în timp ce PMP ar obține 5%.

Universul de eşantionare: populaţia adultă rezidentă din Municipiul București, în vârstă de 18 ani şi peste. Volumul eşantionului: 1077 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste.

Tipul eșantionului: probabilist, multistadial, stratificat. Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3% la un nivel de încredere de 95%.

Metoda de culegere a datelor: metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing). Perioada de realizare: 19 – 26 martie, 2021.

Cookies