Nicușor Dan s-a dus noaptea la asfaltări, pe un șantier deschis în Sectorul 6 al Bucureștiului

24 mai 2022
9199 Afișari
Nicușor Dan s-a dus noaptea la asfaltări, pe un șantier deschis în Sectorul 6 al Bucureștiului

Nicușor Dan a postat un mesaj video înregistrat la asfaltările și marcajele rutiere de noapte, de pe un șantier din Sectorul 6 al Bucureștiului derulat de Administrația Străzilor.

Edilul a prezentat bugetul alocat pentru reparațiile străzilor care este de 60 de milioane de lei, de patru ori mai mare decât cel de anul trecut, iar intenția este de a fi reparate 60 de bulevarde și străzi administrate de PMB.

Nicușor Dan a precizat că în București se vor repara și trotuarele.

Ce a transmis Nicușor Dan: 

„Am fost aseară în sectorul 6 al Capitalei, pe unul dintre șantierele deschise în această perioadă pentru repararea străzilor.

În 2022 am reușit alocarea unui buget de patru ori mai mare decât anul trecut în ceea ce privește drumurile și marcajele rutiere (60 de milioane de lei față de 15 milioane de lei în 2021), iar asta se va vedea în teren.

Vom face reparații pe 60 de bulevarde și străzi aflate în administrarea Primăriei Generale și vom face marcaje rutiere pe 180.000 metri pătrați, mult mai mult decât s-a făcut în 2020 și 2021.”

Suplimentar, în mesajul text, primarul general solicită bucureștenilor să semnaleze zonele în care e nevoie de lucrări, iar informațiile vor ajunge la Administrația Străzilor București pentru programarea intervențiilor, în funcție de buget.

Îți recomandăm și:

 

Cookies