Nicușor Dan s-a dus azi în inspecție pe șantier la Termoenergetica, pe Calea 13 Septembrie. Simultan, devenea tată pentru a doua oară

26 mai 2022
3855 Afișari
Nicușor Dan s-a dus azi în inspecție pe șantier la Termoenergetica, pe Calea 13 Septembrie. Simultan, devenea tată pentru a doua oară
Nicușor Dan s-a dus azi în inspecție pe șantier la Termoenergetica, pe Calea 13 Septembrie. Simultan, devenea tată pentru a doua oară | Sursa foto: Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, al luat azi traficul în piept și s-a dus în inspecție pe șantierul Termoenergetica (fostă RADET) de la intersecția dintre Calea 13 Septembrie și Bulevardul Libertății. Acolo, se repară o conductă a punctului termic Izvor Coșbuc, o conductă care deservește mai multe imobile rezidențiale și instituții, spune Nicușor Dan:

Se înlocuiesc aproximativ 160 de metri liniari de conductă veche de aproape 50 de ani, iar termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este 1 iunie, ora 24.00. De menționat că în weekend nu se oprește livrarea agentului termic în zonă.Reparațiile la această conductă, care e un important punct nodal de alimentare cu agent termic a blocurilor din împrejurimi, au fost necesare mai ales că, pe toată perioada iernii, în zonă s-au înregistrat multe avarii.

Primarul general al Capitalei mai spune că în București au loc lunar zeci de intervenții pentru înlocuirea conductelor vechi de termoficare.

VIDEO | Nicușor Dan, în inspecție pe un șantier Termoenergetica din București

Cu vestă reflectorizantă și cască, Nicușor Dan explică, într-o înregistrarea video publicată pe contul să de Facebook, cum lucrarea are loc într-o zonă în care au fost multe avarii și că înlocuirea conductelor vechi de 40 de ani va dura 10 zile, cu pauză în weekend.

Nicușor și-a anunțat (și a făcut) inspecția pe șantierul Termoenergetica în ziua a devenit tată pentru a doua oară. Astăzi, partenera lui a născut un băiețel.

Cookies