ÎN BUCUREȘTIȘTIRI

Nicușor Dan propune preluarea cluburilor sportive școlare și a cluburilor pentru copii de către Ministerul Educației

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, propune preluarea cluburilor sportive școlare și a cluburilor pentru copii de către Ministerul Educației.

Nicușor Dan a anunțat, pe pagina sa de Facebook, în urma unei întrevederi pe care a avut-o cu Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, că a făcut demersuri pentru preluarea cluburilor sportive școlare și a cluburilor pentru copii de către Ministerul Educației.

Edilul asubliniat faptul că își dorește să readucă la un stil de viață sănătos copiii, prin mișcare.

”Împreună cu Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, am vorbit despre sportul de masă și, mai ales, despre cum reușim să readucem copiii la un stil de viață sănătos, prin mișcare.

Împărtășim opinia că tinerii trebuie să fie mândri că practică un sport nobil, să putem să le aducem aproape valorile puternice pe care rugby-ul îl promovează, munca în echipă, încrederea în colegi, respectul față de reguli și față de adversar, dar și promovarea performanței.

Pentru stimularea sportului de masă, am făcut deja primii pași, și am propus Ministerului Educației preluarea cluburilor sportive școlare și a cluburilor pentru copii”, a scris, Nicușor Dan, pe Facebook.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button