Nicușor Dan promite că locurile de joacă din parcuri vor fi reparate. „Am lansat în SEAP procedura de achiziție pentru lucrări”

13 sept. 2022
160 Afișari
Nicușor Dan promite că locurile de joacă din parcuri vor fi reparate. „Am lansat în SEAP procedura de achiziție pentru lucrări”
Nicușor Dan promite că locurile de joacă din parcuri vor fi reparate. „Am lansat în SEAP procedura de achiziție pentru lucrări” | Sursă foto: Agerpres

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că locurile de joacă din parcurile bucureștene, ce se află în administrarea PMB, vor fi reparate. Astfel că, a fost lansată în SEAP procedura de achiziție pentru lucrările necesare.

Nicușor Dan anunță că locurile de joacă din parcurile bucureștene vor fi reparate

Nicușor Dan a anunțat că după ce licitația va fi finalizată se va interveni pentru reparația a 14 locuri de joacă aflate în 4 parcuri din Capitală, pe care PMB le administrează. Astfel că, vor fi reparate:

  • 5 locuri de joacă aflate în Parcul Regele Mihai I,
  • 1 Loc de joacă aflat în Parcul Bordei,
  • 4 locuri de joacă aflate în Parcul Circului de Stat,
  • 4 locuri de joacă în aflate în Parcul Tineretului.

În cadru lucrărilor din parcurile administrate de Primăria Generală, echipamentele care sunt atât de degradate încât nu mai pot fi reparate, vor fi înlocuite.

Până când pot fi depuse ofertele

Termenul limită pentru depunerea ofertelor de care cei interesați este până la data de 30 septembrie 2022.

Prin acest acord cadru ne-am propus să redăm bucureștenilor, în condiții de maximă siguranță, primele 14 locuri de joacă din parcurile ALPAB, urmând ca în perioada următoare să modernizăm și celelalte 25 de locuri de joacă.

Modernizarea acestora va fi realizată printr-un contract distinct, care va avea ca obiect înlocuirea locurilor de joacă în intergralitate, a transmis Nicușor Dan.

Conform anunțului din SEAP, acordul cadrul de execuție a lucrărilor constă în lucrări de reparații a elementelor constitutive ale unor spatii de joaca si de agrement din municipiul București si a celor de modernizare, prin înlocuirea unor echipamente neconforme, ce nu mai pot fi reparate.

Operatorii economici pot consulta caietul de sarcini pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziții Publice, accesând ACEST link.

Cookies