Nicuşor Dan, prima reacție după meciurile EURO 2020: Bucureştiul a dovedit că poate să organizeze evenimente de mare anvergură

29 iun. 2021
139 Afișari
Nicuşor Dan, prima reacție după meciurile EURO 2020: Bucureştiul a dovedit că poate să organizeze evenimente de mare anvergură

Nicușor Dan a transmis marţi, într-un mesaj pe Facebook, că prin organizarea meciurilor de la EURO 2020, Bucureștiul a dovedit că poate să organizeze evenimente de mare anvergură.

Nicușor Dan a vorbit marți pe Facebook despre succesul Bucureștiului în cadrul organizării EURO 2020.

Sunt foarte optimist că o să avem în viitor și alte astfel de evenimente pe Arena Naţională

Anunțul lui Nicușor Dan

„Este o mândrie pentru Bucureşti, este o mândrie pentru Municipalitate că am reuşit să fim la standardele unei competiţii de acest nivel, urmărită probabil de peste un miliard de persoane, la nivel global. Bucureştiul, prin Arena pe care Municipalitatea o gestionează, a dovedit că poate să organizeze evenimente de mare anvergură şi sunt foarte optimist că o să avem în viitor astfel de evenimente pe Arena Naţională„, a spus Dan, la ședința Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

El a ţinut să mulţumească celor care au fost implicaţi în organizarea acestui eveniment.

„Vreau să mulţumesc celor care au permis ca acest mare succes să aibă loc, persoanelor care s-au ocupat de tot ce înseamnă îmbunătăţiri, construcţii, partea electrică la Arena Naţională, voluntarilor, persoanelor – inclusiv din instituţiile noastre subordonate – care au asigurat promovarea acestui eveniment”, a mai spus Nicuşor Dan.

Mai mult, edilul a postat și pe pagina sa de Facebook un mesaj de mulțumire.

„Ieri seară (luni – n.r.), chiar pe Arena Națională, i-am mulțumit președintelui UEFA, Aleksander Čeferin, pentru foarte buna colaborare pe care am avut-o în organizarea Campionatului European de Fotbal la București.
Cu sprijinul partenerilor din țară și din străinătate, al UEFA și al FRF, al Ministerului Tineretului și Sporturilor și al altor instituții centrale și locale, prin contribuția voluntarilor și cu ajutorul suporterilor, Bucureștiul a reușit să găzduiască o competiție europeană de prestigiu la standarde europene”, a scris Nicușor Dan.

 

Cookies