ÎN BUCUREȘTI

Nicușor Dan, plângere penală la DNA privind administrația Firea în PMB. Probleme pentru fostul primar

Nicuşor Dan a depus recent o plângere penală la DNA privind prejudiciul la PMB de câteva milioane de euro înregistrat în timpul administraţiei conduse de Gabriela Firea. Se pare că este vorba de cimitirele din Bucureşti.

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat joi că a depus încă de miercuri o plângere penală la DNA cu privire la un prejudiciu semnificativ, de ordinul câtorva milioane de euro, înregistrat de municipalitate în perioada administraţiei Firea.

Fiind vorba de cimitirele din Bucureşti, această schemă infracţională e cu atât mai cinică

Anunțul lui Nicușor Dan

„Am depus ieri la DNA o plângere referitoare la un prejudiciu important, estimat a fi de ordinul câtorva milioane de euro, pe care municipalitatea l-a înregistrat în perioada precedentei administraţii. Fiind vorba de cimitirele din Bucureşti, această schemă infracţională e cu atât mai cinică.

Ţinând cont de prevederile legale şi de implicarea mai multor instituţii publice în această chestiune, nu pot oferi acum alte detalii. Asigur însă bucureştenii că orice probleme de acest gen vor fi tratate cu toată seriozitatea, iar Primăria Capitalei va face toate eforturile pentru a recupera sumele de care a fost păgubită”, a mai spus primarul Nicușor Dan în mesajul postat pe Facebook.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button