Nicuşor Dan nu îl vrea pe Cristian Preda în echipa sa

de:
03 apr. 2012
0 Afișari
Nicuşor Dan nu îl vrea pe Cristian Preda în echipa sa

După decizia Biroului Permanent al PDL de a propune excluderea din partid a lui Cristian Preda, Silviu Prigoană a declarat, ironic, că în felul acesta partidul i-a oferit ocazia de a face parte din staff-ul de campanie al independentului Nicuşor Dan, pe care îl şi sprijină.

Se pare însă că Nicuşor Dan nu este pregătit să îl ia în braţe pe fostul PDL-ist, chiar dacă recunoaşte că scandalul i-a folosit la notorietate:

„Personal, îmi pare rău pentru Cristian Preda! Eu îi mulţumesc (pentru susţinere-n.r.)”, spune candidatul la Primăria Capitalei, conform rfi.ro.

Întrebat dacă şi l-ar dori pe Cristian Preda în echipa sa de campanie, Nicuşor Dan a răspuns: „Eu am echipa mea şi am drumul pe care am pornit alături de ea. Evident, acest mic scandal mediatic îmi face bine din punct de vedere al notorietăţii, dar oamenii sunt convins că se vor uita la programe şi vor lăsa în două-trei zile în urmă acest scandal”.

Nicuşor Dan mai afirmă că Preda este un om „de bună credinţă”. „Cristian Preda a înţeles că suntem în secolul 21 şi Primăria este o responsabilitate uriaşă şi e o chestiune complexă, a înţeles că nu mai merge cu politicieni care vorbesc, dar nu au conţinut. Îmi pare rău că partidul nu a înţeles că domnul Preda este absolut de bună credinţă!”, declară candidatul.