Nicușor Dan nu a emis avizul de defrișare pentru lucrările la Drumul Valea Largă. Ciprian Ciucu: Cât timp să mai pierdem aiurea, domnule Primar General, cât?

24 mai 2023
1239 Afișari
Nicușor Dan nu a emis avizul de defrișare pentru lucrările la Drumul Valea Largă. Ciprian Ciucu: Cât timp să mai pierdem aiurea, domnule Primar General, cât?
Nicușor Dan nu a emis avizul de defrișare pentru lucrările la Drumul Valea Largă. Ciprian Ciucu: Cât timp să mai pierdem aiurea, domnule Primar General, cât?. Sursa imagine: Inquam Photos / George Călin

Printr-un mesaj pe Facebook, Ciprian Ciucu îi transmite lui Nicușor Dan că a promis public că, până la data de 22 mai 2023, va emite avizul de defrișare necesar pentru continuarea lucrărilor la Drumul Valea Largă. Însă, primarul general al Capitalei nu s-a ținut de promisiune.

Încă o minciună, dintr-un lung șir, dar de data acesta ați mințit public, spune primarul Sectorului 6.

Lucrările la Drumul Valea Largă încă așteaptă avizul de defrișare din partea lui Nicușor Dan

Primarul Sectorului 6 amintește că trei săptămâni au trecut de când i-a cerut lui Nicușor Dan, în mod public, să elibereze, respectând legea, avizul de defrișare pentru a putea continua lucrările la drumul expres Valea Largă. Practic, au trecut 7 luni de când PS6 a depus documentația necesară pentru a primi avizul.

Ciucu spune de ce apelează la aceste mesaje publice către Nicușor Dan:

deoarece refuzați orice altă formă de comunicare – instituțională sau privată.

Primarul Sectorului 6 îi cere primarului general al Capitalei să respecte legea și să emită avizul.

Ciucu: Să fie bătaie de joc la adresa bucureștenilor? Să fie ceva personal cu mine?

Ciprian Ciucu spune că nu poate să-și dea seama cu ce se confruntă:

Nu pot să îmi dau seama cu ce ne confruntăm. Să fie să fie bătaie de joc la adresa bucureștenilor din Prelungirea Ghencea în special și a locuitorilor din Sectorul 6 în general? Să fie ceva personal cu mine, mă sabotați, deși v-am protejat mandatul și v-am câștigat cel puțin un an de liniște când eram Președintele PNL București? Să fie doar nepăsare și indolență? Să fie neputință? Orice ar fi, modul la care vă raportați la locuitorii Sectorului 6 NU vă face cinste. Mai ales că v-ați lansat campania electorală în Prelungirea Ghencea!

Primarul Sectorului 6 spune că nu îi face plăcere să ia astfel de poziții publice, de aceea a așteptat să mai treacă alte două zile de la termenul anunțat de Nicușor Dan:

Că… poate, poate. Dezamăgirea pe care mi-o provocați este constantă.

„Sunteți cel care o aduceți pe Gabriela Firea în fruntea PMB”

Sunt mulți care mi-au spus că, reproșându-vă în public problemele pe care le generați, inconsistențele, ca să fiu delicat, contribui la readucerea Gabrielei Firea la PMB. Departe de mine această intenție. Și pentru că vă tot erijați într-un dintre candidații Dreptei, vă spun sincer: cu o așa prestanță în cea mai înaltă funcție din administrația Bucureștiului, DUMNEAVOSTRĂ sunteți cel care o readuce pe Gabriela Firea în fruntea PMB și care dinamitați șansele dreptei în București.

Eu vreau un simplu aviz. Și tac. Nu e pentru mine, nu este pentru un capriciu de-al meu: este pentru un proiect public, un proiect extrem de necesar a cărei finanțare și execuție o puneți în pericol!, a conchis Ciprian Ciucu pe Facebook.

Cookies