Nicușor Dan merge la terminalul Park&Ride Cora Pantelimon. Inaugurează proiectul de 21 de milioane de euro? | VIDEO

28 iul. 2021
2450 Afișari
Nicușor Dan merge la terminalul Park&Ride Cora Pantelimon. Inaugurează proiectul de 21 de milioane de euro? | VIDEO
Nicușor Dan merge la terminalul Park&Ride Cora Pantelimon

Nicușor Dan merge la terminalul Park&Ride Cora Pantelimon. Cel mai probabil, Primarul General va inaugura proiectul de 21 de milioane, un terminal multimodal care însumează 500 de locuri de parcare.

Nicușor Dan merge la terminalul Park&Ride Cora Pantelimon. Primarul va susține joi, la ora 10:00, o declarație de presă la parcarea pentru mașini si terminalul multimodal pentru transportul în comun de la Cora Pantelimon și probabil va și inaugura acest proiect început din vremea administrației Firea.

Gabriela Firea a furat startul și a făcut anunțul

Gabriela Firea, fostul Primar General al Bucureștiului, a anunțat, acum o săptămână, pe pagina sa de Facebook, faptul că în cel mai scurt timp va fi inaugurat un proiect de mari dimensiuni din București – parcarea Park&Ride Cora Pantelimon. Acest proiect a fost realizat în mare măsură în perioada 2016-2020 și, potrivit acesteia, a necesitat o investiție de 21 de milioane de euro, finanțată în totalitate din bugetul Municipiului București.

Șoferii care vin din afară Capitalei își vor putea lăsa mașinile în noua parcare și de acolo vor putea să circule spre centrul orașului folosind mijloacele de transport în comun.

Firea acuză faptul că după ce a pierdut alegerile locale din septembrie 2020, lucrările la această parcare au încetat, deși proiectul era foarte aproape să fie încheiat. Aceasta este de părere că în cele opt luni în care s-au sistat lucrările cetățenii puteau să utilizeze această parcare.

Încrederea bucureștenilor în Nicușor Dan a scăzut

Încrederea bucureștenilor în Nicușor Dan a scăzut drastic conform unui sondaj efectuat de CURS luna aceasta. 56% dintre bucureșteni consideră că activitatea acestuia la Primăria Municipiului București este una ”proastă”, iar 9% consideră că este una ”foarte proastă”.

Conform inițiatorilor sondajului de opinie, cetățenii au mai fost întrebați și despre viitorul Bucureștiului, iar 66% consideră că se merge într-o direcție greșită, în timp ce 25% consideră că se merge într-o direcție bună.

Nicușor Dan a fost, vinerea trecută, în vizită pe șantierul Pasajului Doamna Ghica. Primarul Capitalei a vrut să verifice stadiul lucrărilor care au fost reluate în urmă cu două săptămâni. De asemenea, a spus și când va fi reluat traficul rutier din zonă.

Sursa video: Alberto Costea

Cookies