Nicușor Dan: Mă vaccinez săptămâna viitoare. A fost un proces lung, dar se apropie de final

26 nov. 2021
200 Afișari
Nicușor Dan: Mă vaccinez săptămâna viitoare. A fost un proces lung, dar se apropie de final
Nicușor Dan: Mă vaccinez săptămâna viitoare. A fost un proces lung, dar se apropie de final

Foarte mulți bucureșteni se întrebau când ar urma să se întâmple acest lucru. Iată că Primarul General al Capitalei a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că urmează să se vaccineze împotriva covid-19 săptămâna viitoare.

Nicușor Dan: Mă vaccinez săptămâna viitoare. A fost un proces lung, dar se apropie de final. Primarul Capitalei urmează să se vaccineze cu prima doză de ser împotriva covid-19.

Nicușor Dan: Mă vaccinez săptămâna viitoare

A fost făcut marele anunț! Primarul General al Capitalei a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că urmează să se vaccineze împotriva covid-19 săptămâna viitoare. Nicușor Dan a spus că a luat această decizie după ce a reușit să-și facă investigațiile medicale de care tot vorbea în ultimele săptămâni.

„Am spus că trebuie să fac niște investigații medicale. Le-am făcut și săptămâna viitoare mă voi vaccina cu prima doză”, a declarat Nicușor Dan în cadrul unei conferințe de presă, potrivit Mediafax.

Primarul Capitalei a făcut această declarație în contextul în care vineri, 26 noiembrie 2021, a fost deschis Târgul de Crăciun din București, aflat în Piața Universității, organizat de Primăria Municipiului București. La Bucharest Christmas Market pot intra doar persoanele vaccinate sau persoanele care au trecut prin boală în ultimele 6 luni.

A fost un proces lung, dar se apropie de final

Nicușor Dan a trecut prin boală în primăvară, deci nu ar fi fost eligibil pentru certificatul verde digital.

Târgul de Crăciun din Capitală este deschis în perioada 26 noiembrie 2021 – 26 decembrie 2021, în Piața Universității, pe esplanada cu statui. Vizitatorii vor putea intra în Bucharest Christmas Market doar în baza certificatului verde digital, documentul care dovedește vaccinare împotriva covid-19 sau trecerea prin boală.

Te-ar mai putea interesa și: Vineri se aprind luminițele de Crăciun în București. Mai multe evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă sunt organizate în oraș

De la prezentarea acestor documente sunt exceptați copiii cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani, care sunt însoțiți de o persoană majoră ce se află în una dintre situațiile menționate mai sus.

Primarul General al Capitalei nu are însă certificat verde covid, pentru că nu s-a vaccinat încă împotriva virusului SARS-CoV-2.

Te-ar mai putea interesa și: Nicușor Dan este „în curs de vaccinare”. Ne informează textual primarul general. Am făcut ședință ca să încercăm să înțelegem cu toții ce înseamnă

Cookies