ÎN BUCUREȘTI

Nicușor Dan le-a dat replica celor de la USR PLUS care au cerut retragerea proiectului de buget al Capitalei. Ce a spus Primarul General

Nicușor Dan le-a dat replica celor de la USR PLUS care au cerut retragerea proiectului de buget al Capitalei, precizând că toate discuțiile care trebuiau să aibă loc pe buget au avut loc și au fost extrem de civilizate și de constructive și s-au adus îmbunătățiri.

Consilierii USR PLUS din Consiliul General i-au cerut marți seara lui Nicușor Dan să retragă proiectul de buget al Capitalei.

Nicușor Dan s-a împotrivit propunerii USR PLUS de retragere de pe ordinea de zi a proiectului bugetului Capitalei.

Nicușor Dan le-a dat replica celor de la USR PLUS

Primarul General a respins criticile aduse de consilierii USR PLUS privind bugetul Capitalei și afirmă că acesta a fost dezbătut timp de șase săptămâni.

„Sunt uluit. Noi am avut un buget. Primarul a discutat cu fiecare din grupurile de consilieri din majoritate. Grupurile de consilieri din majoritate au discutat între ele încă de acum șase săptămâni și acum venim și spunem că e un alt buget. Realmente nu se poate așa. Deci în opinia mea toate discuțiile care trebuiau să aibă loc pe buget au avut loc și au fost extrem de civilizate și de constructive și s-au adus îmbunătățiri. Dacă se dorește să mai discutăm pe buget o putem face, dar haideți să ne grăbim să dom bucureștenilor bugetul pe care-l așteaptă să putem începe investițiile”, spune Nicușor Dan.

Ordinea de zi a fost aprobată cu 42 de voturi „pentru” și 12 abțineri.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button