Nicușor Dan, la nașterea băiețelului său: „Miracolul s-a produs din nou. Sunt fericit”

27 mai 2022
364 Afișari
Nicușor Dan, la nașterea băiețelului său: „Miracolul s-a produs din nou. Sunt fericit”

Nicușor Dan și-a exprimat bucuria la nașterea celui de-al doilea copil al său, printr-un mesaj scurt pe Facebook în care le mulțumește partenerei sale de viață, Mirabela Grădinaru, și medicilor de la Spitalul Filantropia unde a venit pe lume băiețelul său. Anunțul său a strâns mii de reacții de apreciere în câteva minute de la publicare.

„Miracolul s-a produs din nou. Sunt fericit să vă anunț nașterea băiețelului nostru.”, a scris edilul Capitalei, care de ieri este tatăl a doi copii.

În mesajul în care anunță nașterea băiețelului, el îi mulțumește Mirabelei, mama celor doi copii ai săi, pentru că „s-a ocupat de tot”, el fiind zilnic plecat la Primăria Capitalei, timp de 12 ore, inclusiv în multe weekenduri.

„Mulțumesc Mirabelei, care în toate lunile astea s-a ocupat de tot, eu fiind de la 9 la 9 la primărie, inclusiv multe week-end-uri, și și-a asumat să o facă în continuare.”, a mai transmis primarul general.

Un mesaj de mulțumire a avut și la adresa medicilor care au asistat-o la naștere pe partenera sa.

„Mulțumesc profesorului Peltecu și echipei de medici de la Filantropia pentru profesionalismul și afecțiunea cu care ne-au însoțit în acest parcurs. Sănătate tuturor!”, și-a încheiat postarea Nicușor Dan.

Nicușor Dan a devenit ieri, 26 mai, din nou tată, informația fiind confimată pe surse pentru b365.ro. Cuplul mai are o fetiță, pe Aheea, născută tot în luna mai, în urmă cu 6 ani.

Îți recomandăm și:

Cookies