Nicușor Dan își dorește încă un mandat la Primăria Capitalei. „Ca activitate administrativă, Gabriela Firea a fost un primar catastrofal”

08 sept. 2022
690 Afișari
Nicușor Dan își dorește încă un mandat la Primăria Capitalei. „Ca activitate administrativă, Gabriela Firea a fost un primar catastrofal”
Nicușor Dan își dorește încă un mandat la Primăria Capitalei. „Ca activitate administrativă, Gabriela Firea a fost un primar catastrofal” | Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Nicușor Dan, a transmis joi că își dorește un nou mandat la Primăria Capitalei. Acesta a argumentat că el a fost cel care a scos PMB din falimentul în care fusese adusă de Gabriela Firea.

Nicușor Dan își dorește încă un mandat la Primăria Capitalei

Nicușor Dan a declarat că își dorește încă un mandat la Primăria Capitalei, în mod special deoarece proiectele ce sunt derulate în administrația publică necesită timp, conform Agerpres.

Începi un proiect azi și îl termini peste trei ani, pentru că trebuie să faci achiziție, prefezabilitate, achiziție, fezabilitate, achiziție, proiectare și execuție, a transmis edilul.

Dacă se întâmplă să ai și o gaură de trei miliarde la început de mandat, termenele acestea se decalează., a declarat Nicușor Dan în în cadrul unei conferințe de presă.

De asemenea, primarul General a anunțat că dorește să petreacă timpul rămas din acest mandat (doi ani și două luni), pentru a rezolva cât mai multe dintre problemele mari pe care le are Bucureștiul.

Nicușor Dan a declarat despre fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea că din punct de vedere administrativ aceasta a fost un primar catastrofal.

Aici este o chestiune electorală, o chestiune politică în interiorul partidului. Sunt lucruri care pe mine nu mă privesc. Ca activitate administrativă, a fost un primar catastrofal.

Edilul spune ca a scos Municipalitatea din faliment

Edilul Capitalei a fost întrebat de ce consideră că el este un primar mai bun decât predecesoare sa. Acesta a declarat că el a fost cel ce a scos Primăria din faliment și că a inițiat numeroase proiecte structurale.

Unul a băgat Primăria în faliment și unul a scos-o, cred că acesta ar fi un răspuns. Am luat bani europeni în 2021 cât în ultimii zece ani – acesta e al doilea răspuns. Și al treilea: Bucureștiul e o capitală europeană, un oraș în care trăiesc, cu zonele de influență, aproape patru milioane de oameni. Nu poți într-un oraș ca București să pui azi un pod aici, mâine un semafor dincolo.

Adică, trebuie pentru un oraș ca Bucureștiul să ai gândire structurată și structurală pe ce vrei să vrei să faci pe termen lung. Și am venit cu acele proiecte structurale, a declarat Nicușor Dan.

Iată câteva dintre proiectele menționate de Nicușor Dan:

  • Semaforizarea inteligentă
  • Reabilitarea a 50 de km de linii de tramvai,
  • Realizarea a 10 drumuri radiale spre Centura Capitalei,
  • Trenul metropolitan.
Cookies